Басейн з кульками як бізнес - що треба знати

Гарна ідея – організувати сухий басейн з кульками як для дорослих, так і для дітей. Адже такий винахід – це відмінний відпочинок, перспективний бізнес-проект, який можна реалізувати в будь-якому населеному пункті.

Басейн з кульками як бізнес - що треба знати

А придбати сухий басейн можна на сайті проекту "Фактор Розвитку" - factor-r.com.ua. Підрахувавши вартість всього необхідного для його організації, можна визначити суму всього атракціону – це потребуватиме приблизно 25 тисяч доларів.

Перш за все слід закупити пластикові кульки. Наприклад, для приміщення площею 40 квадратних метрів слід придбати 100 тисяч кульок. Бажано закуповувати кульки білого кольору, це створюватиме імітацію снігу. Для дітей – бажано різнокольорові, що даруватиме малечі чудовий настрій.

Основне, що слід пам’ятати підприємцеві, який відкриває такий басейн, це дотримання санітарних норм.

сухий басейн з кульками

А для цього кульки слід чистити в спеціальній машині, яку також треба придбати. Крім того. необхідно купити вібраційну систему для сухого басейну, яка коштує понад 12 тисяч гривень; комплект матів вартістю понад 6 тисяч, сухий безкаркасний басейн-квадрат – вартість якого майже 10 тисяч гривень.

Створюючи сухий басейн, слід думати і про створення кімнати сенсомоторного розвитку людини. А для неї необхідні, крім басейну, масажні іграшки, сенсорні м’ячі, м’які модульні конструкції, тобто загальні розвиваючі засоби.

Отже, починаючи розвивати цей бізнес, слід враховувати й включення в нього моментів здорового виховання й розвитку людини. Особливо, коли це дитячий басейн.
Організувавши на належному рівні рекламну кампанію, добре «розкрутивши» свій бізнес, можна буде думати і про прибуток. Вартість слід встановлювати в залежності від платоспроможності населення міста, в якому ви розвиваєте свій бізнес. Щодня можна проводити по 13-15 30-хвилинних сеансів. Щоб отримати максимальний прибуток, одночасно до басейну можна запускати до 10 відвідувачів. Звичайно, корпоративним клієнтам слід надавати знижки. І при хорошій завантаженості атракціонів щомісяця можна буде отримати до 5 тисяч доларів.

наповнювач кульки для сухого басейну

Як бачимо, бізнес басейна з кульками може бути прибутковим.

Це при копіткій організаційній роботі. А саме: слід організовувати фоторепортажі з басейну, інтерв'ю з вдячними відвідувачами. Одним словом, широко популяризувати цю веселу розвагу.

Отже, грамотно організувавши свій бізнес, можна і заробити добрий прибуток, і отримати масу позитивних емоцій для себе, а також подарувати чудове й радісне дозвілля своїм відвідувачам.



На початок