BAS Бухгалтерія від Нетсофт - ваш помічник в бізнесі

Слід зазначити, що програма BAS Бухгалтерія є найпопулярнішою для ведення бухгалтерського обліку і звітності як для малих підприємств, так і для ведення складних програм таких як зарплата, управління персоналом та торгівлею великих фірм.

BAS Бухгалтерія від Нетсофт - ваш помічник в бізнесі

Щоб детальніше розібратися в програмі BAS Бухгалтерія, слід звернутися до сайту www.netsoft.com.ua. Тут ви познайомитеся з необхідними функціоналами обліку банківських і касових операцій, розрахунків з контрагентами, з обліком торгових операцій, товарно-матеріальних цінностей, складським обліком, обліком основного і допоміжного виробництва, основних засобів, нематеріальних і малоцінних активів, а також заробітної плати і кадровим обліком. Всі ці операції стануть надійним помічником у вашому бізнесі.

Якщо ви намагаєтеся налагодити співпрацю з будь-яким підприємством, то ви можете на сторінці Нетсофт обрати Демо версію підприємства, що вас зацікавить.

Сама інтернет-сторінка Нетсофт являє собою облікове програмне забезпечення управлінського консалтингу всіх підприємств. Тобто – це дійсно реальна автоматизація вашого бізнесу. Отже, заходьте на сторінку демо версія BAS Бухгалтерія – і ставайте лідером бізнесугруповань. Тут ви можете безкоштовно користуватися Демо версіями Підприємство – бухгалтерія для України, або ж Підприємство – бухггалтерів будівельної організації для України, або ж Підприємство – бухгалтерів сільськогосподарського підприємства для України. Або ж Демо версіями BAS - управляння торгівлею для України, роздрібна торгівля, комплексне управління підприємством.

Ви можете купити будь-яку програму. Ознайомившись з її можливостями, замовляйте Демо версію і працюйте з програмою наживо. Все ж купити програму BAS – не зовсім просто. Це дійсно досить копітка процедура. Якусь одну бухгалтерську програму можна купити без проблем для невеликого підприємства. А монополісти великого бізнесу в основному купують комбінацію програм. Наприклад, Бухгалтерія 8 для України + Управління торгівлею 8 для України, Бухгалтер України + Управляння невеликою фірмою 8 для України, або комплексний план, який поєднує бухгалтерський та управлінський облік. Якщо ви купили програму, то слід знаходити консультанта – практикуючого фахівця з відмінним знанням справи для налагодження управлінського обліку на підприємстві.



На початок