Обираємо диван за ціною до 2000 гривень

Сьогодні створити комфорт у своєму помешканні не так вже й складно. І, до речі, доступно всім. Одне з найважливіших місць в інтер’єрі кімнати займає диван.

Обираємо диван за ціною до 2000 гривень

Визначаючись з тим, який же диван краще купити, ми починаємо думати над дизайном самого дивану – обирати його з різними механізмами трансформації, які б плавно і чітко вписувалися в визначену зону комфорту. І, головне, серйозно продумати, яке основне функціональне призначення нестиме дана покупка. Чи буде це місце відпочинку, чи місце для сну, чи спальне місце для гостей, чи для дитячої кімнати. Слід ретельно продумувати варіанти з покупкою дивану для офісу. І, якщо ви обрали диван, який відповідатиме вашим запитам, то вже можна звертати увагу і на текстуру його оббивки, на колір, стиль підлокітників.

Є дорогі дивани, але й навпаки – досить пристойного вигляду і якості - вартістю від 2000 гривень. Купити диван в розстрочку – це досить вигідна пропозиція. Інтернет-магазин dcomfort.com.ua – це найкращий вибір під час облаштування вашого помешкання.

Оформити кредит на купівлю обраного вами товару може будь-хто, віком після 18 років. Також надається розстрочка для пенсіонерів. Зручно оформляються розстрочки. Це відбувається без вимоги довідки про доходи. Важливо те, що для отримання кредита на диван, не важлива кредитна історія. Виплата відбувається прозоро за зрозумілою системою внесення щомісячної оплати. До того ж, очевидним плюсом є те, що можна придбати меблі, не сплачуючи першого внеску.

Вигідно для покупців і те, що при достроковому закритті розстрочки, вам надається знижка від всієї суми. Набагато спрощується система купівлі через те, що угода на розстрочку укладається безпосередньо з компанією, а не з банками.

Диван до 2000 грн

Своїм замовникам компанія пропонує брендові товари, меблі моделей ведучих фабрик, які мають сертифікати якості і працюють з гарантією.

Показово саме для цієї компанії те, що оформивши розстрочку в онлайн режимі, ви можете отримати в подарунок програму «+1 рік». Це означає, що гарантія виробника продовжується на 12 місяців. А протягом цього строку гарантії, покупцям при потребі можуть безкоштовно ремонтувати модель і під час даного ремонту виділяти для користування інший екземпляр товару. А також якщо диван, наприклад, не підлягає ремонту, то його міняють на якісний. І досить важлива деталь – якщо під час користування розстрочкою виявляється, що у вас не вистачає коштів на її повну оплату, ви можете спокійно повернути диван до магазину.

Серед лідерів продаж на сьогоднішній день виступають Диван AMELY Western Gray&Green вартістю від 1179 гривень, або ж Диван AMELY Grand Blue вартістю від 1599 гривень, користуються попитом дивани фірми AMELY Sinay Blue вартістю від 2299 гривень.



На початок