Ергономічні та світлі: двокімнатні квартири в житловому комплексі WASHINGTON Concept House

WASHINGTON Concept House — стильний будинок у діловому центрі Києва, що втілює всі переваги нерухомості бізнес-класу: ексклюзивний архітектурний проєкт, ретельно продумана внутрішня інфраструктура, престижна локація, ергономічні планування, комплексна система безпеки, якісний сервіс.

Ергономічні та світлі: двокімнатні квартири в житловому комплексі WASHINGTON Concept House

Знайомство з проєктом

Дім зводиться на вулиці Лабораторній, неподалік від концептуальних ресторанів, бізнес-просторів, арт-об’єктів, кінотеатрів, велнес-студій, парків, бібліотек, фітнес-центрів. ЖК WASHINGTON ефектно виділятиметься завдяки динамічному фасаду, що змінює вигляд залежно від кута огляду й освітлення.

У розпорядженні мешканців — домашній кінотеатр, сигарний лаунж та сейфи для зберігання винних колекцій. Буде можливість щодня замовляти вишукані сніданки, обіди та вечері, адже в партнерстві з кращими ресторанами міста розроблено сервіс «особистий кухар».

Розв’язанням питань, пов’язаних з обслуговуванням будинку, займатиметься управляюча компанія ATMOSFERA. Заплановано систему «розумний дім». Власники нерухомості також можуть встановити систему «розумна квартира». Резиденти отримують доступ до мобільного застосунку SFERA, у якому можна переглядати трансляцію з веб-камер, встановлених на території ЖК WASHINGTON Concept House, оперативно оплачувати рахунки за комунальні послуги й обслуговування, створювати та підтримувати ініціативи тощо.

Увійти в будинок та скористатися ліфтом можна буде за допомогою карток, доступних виключно для резидентів і персоналу. Щоденний комфорт забезпечуватиме консьєрж-сервіс. Автівку можна буде залишати в підземному паркінгу. Для заряджання електрокарів заплановано станцію потужністю 22 кВт.

Огляд двокімнатних квартир

Якщо щоденний комфорт для вас вкрай важливий, радимо купити двокімнатну квартиру в ЖК ВАШИНГТОН. Площа помешкання становить 75,15–89,06 кв. м. Вікна панорамні. Висота стелі сягає трьох метрів. Передбачено дві спальні, що межують з двома ванними кімнатами, кухню-вітальню, лоджію і гардеробну кімнату.

Виграшні ідеї для кухні — міні-бар, «розумна техніка», круглий дерев'яний стіл. В одній з кімнат можна облаштувати спальню з великим ліжком, дизайнерськими кріслами, торшером та дзеркалом з масивною рамою з дуба. В іншій кімнаті є можливість спланувати дитячу або домашній офіс з бібліотекою. Живопис, книги, мармуровий кавовий столик, декоративні подушки, живі квіти в керамічних вазах стануть акцентними елементами інтер’єру вітальні.

Продаються також однокімнатні, трикімнатні та чотирикімнатні квартири. Є помешкання з просторими терасами, звідки відкривається незабутня панорама мегаполісу.

Якщо ви зацікавленні в купівлі кватири в ЖК WASHINGTON Concept House, звертайтеся до відділу продажів.



На початок