Літературна платформа Бункет

Літературна платформа Бункет організована і працює для читачів та письменників. Вона пропонує книги на всі смаки. Вся література розбита на окремі блоги, функціонує бібліотека та організовуються конкурси.

Літературна платформа Бункет

Щоб ближче познайомитися з літературною платформою, слід перейти на сайт booknet.com.

В електронній бібліотеці Букнет можна, наприклад, читати книжки онлайн, безкоштовно їх завантаджувати, купувати книжки своїх улюблених авторів. Серед найпопулярніших жанрів бойовики, детективи, фантастика, жіноча проза, ліричні романи і, навіть, книги про перевертнів.

Залюбки користуються літературною платформою і письменники, тут вони можуть легко реалізувати свій талант – публікують нові оповідання чи романи. А в коментарях відбувається живе спілкування між авторами і читачами.

На сайті функціонують декілька мовних версій – українська, іспанська та англійська. Бібліотека постійно поповнюється новими творами популярних авторів. І вже налічує 50 тисяч електронних книг.

Якщо ви хочете знайти собі твір до вподоби, то завітайте на сайт booknet.com. На сьогоднішній день на даній платформі вже зареєстровано понад 3,2 мільйона унікальних користувачів щомісяця. Минулого року продано понад 2.5 мільйона книжок. Визначено понад 60 книг, виданих на папері, які стали переможцями конкурсів.

Читает электронную книгу

Якщо ви теж хочете заявити про себе як письменник, і взяти участь у літературному конкурсі, звертайтеся до сайту через офіційну сторінку в Фейсбук www.facebook.com/Bookn ua/et. Конкурси проводяться спільно з видавцями, а книги переможців друкуються і часто випускаються в світ відомим видавництвом. Книги друкуються безкоштовно, а до того ж завдяки рекламі в соцмережах, швидко знаходять своїх читачів. Книжку під час написання можна передплатити - середня тривалість передплати – три місяці. Після її закінчення автор може продовжити продаж уже завершеної книги. До того ж автор може продавати свої завершені книжки як на платформі Букнет, так і в будь-якому іншому інтернет-магазині. Однак на іншій платформі мають право продавати свої книжки ті автори, які відкрили хоча б одну підписку.

На літературній платформі можна дізнатися багато корисних порад. Наприклад, чи ви знали, що найкращий спосіб захиститися від піратства - це продавати книги в процесі їх написання. Бо ж у 99 процентах випадків готова книга потрапляє в піратські бібліотеки прямо в день її виходу. А це – фінансові втрати авторові і зниження продаж. А на Букнет книжки публікуються поступово, а пірати не зацікавлені купувати книгу по частинам.

Позитивний момент також в тому, що письменник напряму спілкується зі своїми читачами, отримуючи відгук на кожну главу. Таким чином зростає число шанувальників, які відслідковують книгу, чекаючи на її вихід. Також письменники, які відкрили платну підписку на Букнет, отримують безкоштовну рекламу своїх видань.

Отже, літературна платформа Букнет – це майданчик, який перетворює читання та публікацію книг у задоволення.



На початок