Вуличні тренажери: не обмежуйте себе в часі і просторі

Тренування на свіжому повітрі - запорука бадьорого настрою, міцного здоров'я та гарного тіла. В чому переваги занять на вуличних тренажерах? Як скласти тренувальну програму, щоб досягати максимуму?

Вуличні тренажери: не обмежуйте себе в часі і просторі

Займайтеся спортом в будь-який час, не перекладайте на завтра те, що можна виконати сьогодні, тоді ви обов'язково досягнете високих цілей. Малорухливий спосіб життя, постійні дедлайни, стреси та хронічна втома - основні причини порушення нормальної життєдіяльності організму. В таких випадках ми відчуваємо млявість, роздратування, апатію. Щоб позбутися всіх цих симптомів, важливо виділити трішки часу на своє здоров'я, виконувати фізичні вправи. Найкраще рішення, якщо дозволяють погодні умови, - свіже повітря і вуличні тренажери. Такий гармонійний тандем дозволить вам залишатися завжди в прекрасній формі та бадьорому настрої. Систематично займаючись, ви забудете про втому, стреси і апатію.

Вуличні тренажери: ефективні тренування в будь-який час

Тренуватися під відкритим небом можуть всі бажаючі - діти, школярі, підлітки, люди літнього віку, новачки та професіонали. Всі, хто піклується про власне здоров'я. Сучасне обладнання - повна протилежність агрегатам, якими донедавна облаштовували спортивні майданчики та дворові території. В наші дні тренажери вуличні - гідна конкуренція спортивному інвентарю, представленому в тренажерках. Це не просто перекладина, турнік, шведська стінка! Це повноцінний зал під відкритим небом, де можна ефективно прокачати всі групи м'язів, схуднути, пропрацювати проблемні зони, тренуватися наодинці та проводити групові заняття. Головне - ваше бажання займатися, не зупинятися на половині пройденого шляху та грамотно складена програма.

Тренажери для вулиці - можливість тренуватися та досягати поставлених цілей у зручний час, ділитися досвідом з однодумцями, займатися для власного задоволення та готуватися до змагань. Конструкція обладнання розрахована на інтенсивну та довготривалу експлуатацію, стійка до впливу несприятливих погодних умов, температурних перепадів, корозії та механічних пошкоджень. Вироби відрізняються простотою використання, а провести ефективне тренування на одному агрегаті може і початківець, і досвідчений спортсмен. Головне - скласти посильну тренувальну програму, враховуючи поставлені цілі, можливості власного організму.

Класифікація вуличних тренажерів

Серед обладнання для занять на свіжому повітрі найпоширенішими є наступні моделі:

  • орбітрек;

  • велотренажер;

  • повітряний ходок;

  • гіперекстензія;

  • гребний тренажер;

  • тяга вверх;

  • розгинач стегна;

  • комбінований станок.

Ці та інші вироби дозволять по-максимум викластися в ході занять, не просто виконати вправи, а досягати поставлених цілей, перемагати власні “не можу”, удосконалюватися та впевнено крокувати до перемоги. Для когось - це позбутися парочки зайвих кіло, для інших - накачати рельєфний біцепс чи сформувати кубики пресу на животі.

Вуличні тренажери: ціна від виробника

Сучасним обладнанням облаштовують спортивні майданчики, парки, двори багатоповерхівок, території санаторіїв, шкіл, вищих навчальних закладів, пляжі. Вироби також можна замовити для індивідуального використання, облаштовуючи ними прибудинкову зону власного двору. Для власного спортзалу під відкритим небом ви можете підібрати те устаткування, яке буде відповідати вашим вимогам та побажанням.

Вуличні тренажери купити за демократичними цінами .пропонує “Інтер Атлетика”. В каталогах представлені моделі різної конструкції, принципу дії та дизайну. Таким чином, ви підберете максимально функціональне обладнання для задоволення запитів широкого кола користувачів, яке вигідно доповнить ландшафтну задумку.

Займайтеся спортом на свіжому повітрі, отримуйте максимум заряду, драйву і ефекту, тренуючись на якісних вуличних тренажерах.



На початок