Енерго Збут Транс – постачання електроенергії і природного газу в Україні

Енерго Збут Транс – компанія постачальник електричної енергії для непобутових споживачів і підприємств України.

Енерго Збут Транс – постачання електроенергії і природного газу в Україні

Реформа ринку електроенергії стала новою сходинкою у наближення енергетичної системи нашої держави до європейських стандартів. Відтепер постачальники електричної енергії в Україні самостійно можуть встановлювати вартість електроенергії, а непобутові споживачі – обирати собі найкращу пропозицію. На тлі цих змін активно розвивається ТОВ «Енерго Збут Транс». Чим ця компанія вирізняється серед конкурентів, що допомогло їй стати одним з найбільших постачальників країни?

Загальна характеристика товариства

Сьогодні ТОВ «Енерго Збут Транс» - ліцензований постачальник електроенергії, який діє чітко в межах Закону України «Про ринок електричної енергії» та «ПРРЕЕ», що затверджені НКРЕКП. Також в організації роботи та співпраці зі споживачами враховуються вимоги Адміністративного Кодексу України, які стосуються вирішення спірних питань.

З моменту заснування компанії її клієнтами стали понад 500 різних підприємств по всій території України. Найбільший за обсягами споживач та єдиний учасник товариства – АТ «Укрзалізниця», яка споживає понад 400 000 МВт щомісяця. Як і всі інші постачальники електроенергії в Україні, ТОВ «Енерго Збут Транс» пропонує своїм споживачам різні комерційні пропозиції, які складаються виходячи із запланованого обсягу споживання. Детально дивіться на https://enerhozbuttrans.com.ua/.

Переваги компанії

Але що стало основними рушійною силою, яка вивела компанію у перелік лідерів ринку? Головним виявилося прагнення надавати послуги найвищої якості з постачання електроенергії. Це стало не просто гаслом, а стилем керування та співпраці. Для цього клієнтам пропонують такі можливості:

  • Закріплення персонального менеджера. Цей фахівець надаватиме консультації та практичну допомогу з питань підписання договору, зміни тарифного плану, виконання розрахунків, планування обсягів споживання;
  • Індивідуальний, гнучкий підхід. У ТОВ «Енерго Збут Транс» розуміють, що кожне підприємство унікальне, має свої особливості, запити. Тому керівництво готове до співпраці на індивідуальних умовах, які задовольнятимуть потреби клієнтів;
  • Робота по всій території України. Деякі постачальники електроенергії пропонують свої послуги тільки в окремих регіонах, що обмежує їх доступність для решти підприємств.

Постачання електроенергії

Головний напрямок ТОВ «Енерго Збут Транс» - це розвиток на всіх рівнях:

  • Кваліфікація працівників. Всі фахівці постійно оновлюють та вдосконалюють свої знання та навички, щоб орієнтуватися у змінах та нових вимогах ринку і законодавства;
  • Підвищення рівня якості обслуговування. Це виражається в орієнтованості компанії на потреби клієнта, стосується системи керування, каналів зв’язку та співпраці, формування нових пропозицій;
  • Розвиток компанії. Це відкриває нові можливості, дозволяє підвищувати обіг, зменшувати ціну для кінцевого споживача без втрати якості.

Обираючи лідера, ви приєднуєтеся до його команди, надихаєте та надихаєтеся успіхом для подальшого спільного зростання та розвитку.



На початок