Як правильно вибрати дитячі ліжечка?

Ви шукаєте дитяче ліжечко - ми допоможемо вам з вибором!

Як правильно вибрати дитячі ліжечка?

Кімната дитини та дитяче ліжечко повинні бути максимально безпечними. Ліжечко і - коли малюк стане активним - кімната - це місце, де дитина буде досліджувати простір, більшу частину часу без прямого нагляду. Тож оточення повинно бути максимально позбавленим пасток та небезпек.

Перевірка безпеки всіх дитячих меблів

Переконайтесь, що всі меблі відповідають сучасним вимогам безпеки та відповідають віку вашої дитини. У середньому дитячі ліжечка використовуються протягом перших 24 місяців життя. Стадія, на якій дитина переходить на ліжко для маленьких дітей сильно варіюється. Одним із надійних способів визначити, коли ваш малюк готовий рухатися далі, є те, коли вони помітно занадто великі для ліжечка і можуть вилізти з мінімальними зусиллями.

Як вибрати безпечне ліжечко

Якщо ви плануєте купити дитяче ліжечко, звертайте увагу на ширину планок - вона повинна розташовуватися на відстані не більше 6 сантиметрів.

Матрац повинен бути твердим,і не має провисати під вагою вашої дитини. Він повинен щільно прилягати, без проміжку між ним та стінками дитячого ліжечка.

Підняті бортики ліжечка повинні бути як мінімум на 65 см над матрацом в самому нижньому положенні. Періодично опускайте матрац, коли ваша дитина підростає.

Тримайте великі іграшки та плюшевих тварин поза дитячим ліжечком, оскільки ваша дитина може ними скористатися, щоб підняти ногу і перелізти через поруччя. Подушки, громіздкі та важкі ковдри не можна вкладати до ліжечка - це може створити ризик удушення.

  • Поставте дитяче ліжечко подалі від вікон, де прямі сонячні промені та протяги можуть створити дискомфорт.

  • Дитячі ліжечка можуть бути гарячими, якщо розмістити їх занадто близько до батарей.

  • Також переконайтеся, що поруч із жалюзями чи шторами немає зав'язок, які можуть обмотати дитину за шию.

Коли ваша дитина підросте до 90 см, вона має спати в ліжечку.

В дитячому ліжечку, обов'язково має бути твердий матрац і переконайтеся, що між матрацом та стінками ліжечка не залишається місця.

Купити дитячі ліжечка можна в інтернет-магазині Mybuy24 - досвідчені консультанти розкажуть вам про особливості кожної моделі і допоможуть з вибором. Стандартні моделі, які є в магазині, ідеально підходять для батьків, які планують мати кількох дітей, оскільки вони довговічні і прослужать довго. Ліжечка представлені в різноманітному дизайні, включаючи ті, які мають два кольорові тони, змішані матеріали та кольорові покриття.



На початок