Детектор брехні від «Княжа варта»

Тестування на детекторі брехні, в основному, використовують для отримання підтвердження тієї чи іншої інформації або спростування підозр у вчиненні злочину.

Детектор брехні від «Княжа варта»

Якщо вас турбує проблема довіри до людей (партнерів, підлеглих чи кандидатів на посаду) і не знаєте, як її правильно вирішити — ми вам допоможемо. Компанія «Княжа Варта» розробляє та пропонує цілий спектр охоронних та супутніх послуг, які допомагають зберігати ваш спокій та рівновагу у бізнесі та в дома.

Детектор брехні: що це

Детектор брехні — вимірювальний пристрій, який показує зміну певних фізичних параметрів: дихання, кров’яний тиск або електропровідність шкіри. Фахівці такий пристрій називають поліграфом.

Детектор брехні з’явився ще на початку 1935 року. Відтоді прилад активно почав використовуватися у багатьох країнах світу. Сьогодні не потрібно нікуди далеко їхати, щоб скористатися детектором брехні — цей прилад доступний у Львові, в компанії «Княжа Варта».

Де застосовують детектор брехні

Тестування на детекторі брехні, в основному, використовують для отримання підтвердження тієї чи іншої інформації або спростування підозр у вчиненні злочину. Компанія «Княжа Варта» надає послуги поліграфу для фізичних та юридичних осіб. Детектор брехні у Львові від компанії «Княжа Варта» можна замовити для:

  • підтвердження вірності у стосунках;

  • виявлення зради;

  • виявлення крадіжки;

  • перевірки партнерів;

  • інтерв’ю;

  • виявлення проблеми лояльності.

Детектор брехні дає змогу отримати вірогідних результатів на 99,99%. Похибка отримання даних мінімальна.

Чому «Княжа Варта»

Компанія «Княжа Варта» — це переваги для вашого бізнесу:

  • професійно;

  • безпечно;

  • доступно.

«Княжа Варта» пропонує професійну діагностику на поліграфі у Львові та регіоні.

Ми використовуємо новітні технології та власні розробки, які допомагають «Княжій Варті» бути одними із кращих у Львові та використовувати інформацію правильно та безпечно. Переконайтесь самі. Наш експерт має достатній досвід оцінки тестів детектора брехні, а постійне навчання для підвищення кваліфікації — це звична справа.

Сучасне обладнання та досвід роботи гарантує стабільну якість. Ми дізнаємось правду чи брехню безпечно та непомітно. Наші тести на детекторі брехні відбуваються швидко, безпечно, без прихованих витрат.

Для замовлення послуги перевірки на поліграфі потрібно залишити заявку на сайті або зателефонувати менеджеру компанії. Кожне замовлення ретельно обробляється та пропонується варіанти вирішення. Наш експерт надає детальну консультацію щодо особливостей перевірки на детекторі брехні та допоможе заповнити необхідні документи. Перевірка на детекторі брехні відбувається відповідно до узгодженого з замовником завдання. Розшифровані відповіді на поліграфі та експертний висновок клієнт отримує у терміни, передбачені укладеним договором.

Якщо у вас виникли запитання або хочете замовити індивідуальну консультацію щодо роботи детектора брехні, телефонуйте негайно безкоштовно, де б ви не були або заходьте в офіс у м.Львів. Наша команда проконсультує кожного клієнта без зобов’язань по всій країні.



На початок