Прозоро та чесно: Як вибрати скляний стіл

Хочете, щоб інтер'єр будь-якого приміщення швидко став вишуканим? Щоб кімната виглядала просторою, а її господар − знавцем передового дизайну? Тоді вам варто обрати стіл, виготовлений зі скла. А ми допоможемо вам це зробити.

Прозоро та чесно: Як вибрати скляний стіл

Стіл для коктейлів

Для початку подумайте про відхід від застарілих стандартів. Наприклад, гостей можна пригощати коктейлями, а не накривати за першої ж ліпшої нагоди стіл з трьома перемінами страв. Тоді вам знадобиться стіл для коктейлів.

Це невеликий високий стіл. Призначений для того, щоб за ним не сиділи, а стояли. Здатен прикрасити приміщення та створити у ньому невимушену, неформальну атмосферу. Добре підходить для організації масових вечірок. Коли гостей приходить до вас стільки, що місця для всіх за обіднім столом вже не вистачає. Запропонуйте гостям коктейлі. Поставте пляшки на один стіл. Там розливайте та змішуйте напої. 

Беріть високий стіл на тонких ніжках. Переконайтесь, що він добре тримається та не перекинеться від легкого поштовху. 

Журнальний стіл

Класика жанру. Ще в минулому сторіччі вважалось, що у господаря з добрим смаком та достатком має бути скляний журнальний стіл. Ця мода залишилась до сих пір. Але вимоги до таких предметів інтер'єру стали іншими. 

По-перше, вам вже не потрібна нижня поличка. Бо вже немає тих паперових журналів та газет, які було прийнято там складати. Але з'явились чисельні електронні пристрої. 

Суть журнального столу − він має бути низьким. Має знаходитись десь трохи вище рівня коліна. Щоб сидіти за ним можна було на дивані. Або на підлозі, якщо у вас є пухкий великий килим.

Обідній стіл

Скляні обідні столи − головний модний тренд 2021 року. Не дивуйтесь, якщо всі ваші знайомі та друзі почнуть купувати саме їх. По-перше, це зручно та практично. На скляному столі можна хоч шинку різати. Й не буде ніяких подряпин. Може служити вічно та постійно залишатись таким самим новим, яким він був на другий день після того, як ви привезли його з магазину. 

По-друге, виглядає він дуже стильно та солідно. Великий скляний стіл відразу говорить гостю, що господар приміщення досяг своєї мети в цьому житті. Збудував свій дім та впевнено крокує по шляху до успіху. 

До речі, скло не обов'язково має бути прозорим. Можна брати димчасті чи навіть кольорові столи.  Як вам така ідея? Погодьтесь, вона відкриває нові обрії для створення унікального та привабливого дизайну інтер'єру. 

Стіл для нарад

Здається, що скло − ідеальний матеріал для створення корпоративних меблів. Адже прозорість та відкритість до світу − це саме ті риси, які кожен бізнес хоче продемонструвати своїм наявним та потенційним клієнтам. 

А стіл для нарад просто мусить бути скляним. Щоб усі, хто сідає за нього, одразу налаштовувались на кришталеву чесність та відвертість. Здається, це зовсім не складний, проте дуже ефективний психологічний хід. Це має взяти на озброєння кожен керівник підприємства, націлений на результат. 

Беріть великі прямокутні столи. Бажано все ж таки садити когось в позиції головного. Демонстрація ієрархії в розсаджуванні учасників наради − ще один з ефективних психологічних інструментів справжнього лідера.

Джерело - https://vetromebel.com



На початок