Обираємо відтінок волосся

Жінка завжди намагається виглядати красивою й молодою. В якому б віці вона не була. Гарні сукні, модне зручне взуття, красиві зачіски – це одне.

Обираємо відтінок волосся

Та надто важливу роль у створенні приємного жіночого іміджу відіграє колір волосся. Якщо жінка має неперевершене волосся, тоді вона й усміхається чарівніше, і ходу має впевненішу. Можна сказати, що колір волосся певним чином впливає на спосіб її життя.

Щоб підібрати колір волосся, який би добре пасував до обличчя і підкреслював найкращі його риси, а також зробив вас молодшою, доречно звернутися за консультацією до інтернет-магазину blog.eva.

Тут можна познайомитися з тим, які відтінки волосся допомагають виглядати молодшою, і зважити на популярні помилки при фарбуванні, які старять обличчя.

Всі розуміють, що чорний колір, якщо він не натуральний, робить жінку старшою. Додає віку і досить світлий колір, якщо ним пофарбувати природне чорне волосся. Тому колір треба змінювати на 1-2 тони. Деякі літні жінки фарбують волосся в жовтий, попелястий чи якийсь інший яскравий відтінок. І, на жаль, їх вигляд від цього дуже програє, бо яскравість пасує далеко не всім. Робить жінку старшою і знебарвлене волосся. А якщо вже фарбуватися в блондинку, то слід обирати в залежності від свого кольору теплий чи холодний блонд. А якщо після фарбування проступатиме жовтизна, то позбутися її можна за допомогою фіолетового шампуню.

Хвилює жінок сивина, яка раніше чи пізніше, а все одно з'являється. То її треба зафарбовувати. У білявок це не так помітно, а от брюнеткам слід обирати колір для фарбування близький до натурального. Є такі обличчя, яким пасують попелясті пасма, що доповнює образ кольоротипу літо.

Не слід вдаватися до крайностей, тобто робити яскраве волосся чи контрастне мелірування.

девушки с крашеными волосами

Жінка сама може проаналізувати свою зовнішність. Якщо на фоні яскравого волосся її обличчя без косметики їй не подобається, то слід обирати фарбу спокійного відтінку. А якщо під час експерименту обличчя залишається виразним, то яскравий колір їй підходить.

Згідно теорії кольоротипу підбирається і зачіска, і одяг, і колір волосся. За таким принципом підібрано фарбу Garnier Color Naturals, з досить багатою палітрою – від чорного до яскраво білого кольору. Придбавши таку фарбу, можна легко знайти потрібний для вас колір. Для зими підходить морозний каштан, шоколад, сніжний блонд і чорний. Для весни підходить холодний блонд - капучино, біле сонце, карамель. Для літа – піщаний берег, вільха, сонячний пляж, платиновий блонд. Для осені підходить колір відтінку дикої вишні та вогненно-мідного.

Жінкам слід пам'ятати, щоб виглядати свіжо й молодо, слід просто змінити зачіску й колір волосся. А якщо ви фарбуєте волосся вдома, то щоб воно виглядало свіжим і доглянутим, експерти Garnier додали до формули Color Naturals натуральні олії. Це захищає волосся від пошкоджень і надає йому натурального вигляду та здорового блиску.

Отже, слідкуйте за своїм волоссям, будьте молодими і здоровими!



На початок