Німід в гранулах - покази для застосування та аналоги

Перш за все треба знати, що німід знеболювальний препарат.

Німід в гранулах - покази для застосування та аналоги

Найчастіше застосовується для лікування остероартриту при явно вираженому больовому синдромі. Купити німід гранули можна, звернувшись до цього сайту farmaco.ua. Та як і будь-який інший лікарський препарат, його слід приймати досить обережно. Надмірне його вживання та ще й без дозволу лікаря, може привети до виникнення виразки шлунко-кишкового тракту, чи кровотечі. А для хворих з розладами коагуляції цей препарат взагалі протипоказаний. Якщо ж без нього обійтися не можливо, то треба слідкувати за показниками згортання крові. Застосовуючи німід, треба пам'ятати, що наявність в цьому препараті антогоністів ангіотензину ІІ може призвести до погіршення функції нирок, а іноді до виникнення гострої ниркової недостатньості, що є, в основному, незворотнім процесом. Особливо небезпечно це для людей похилого віку з ознаками зневоднення.

Лікар, призначаючи німід, завжди враховує, з якими препаратами його можна вживати.

таблетки нимид

Наприклад, німід пригнічує активність ферменту CYP2С9. І якщо вживати ліки, які містять цей фермент (а це алюміній і магній гідроксид), то підвищуватиметься концентрація в плазмі крові. У випадках, коли таке вживання необхідне, то між прийманням цих препаратів повинно пройти не менше 24 годин.

Треба знати симптоми, при яких цей апарат ефективно діє.

Наприклад, при високій втомленості, при темному кольорі сечі, при болях в животі, нудоті. Але якщо у хворого при проведенні аналізів показано, що функції печінки відхиляються від нормальних показників, то вживання препарату слід припинити. І повторно його приймати вже не можна.

Обережно слід призначати німід при хворобі Крона або з неспецифічним колітом, бо препарат може призвести до загострення хвороби. Спеціального спостереження і консультацій лікаря потребують хворі з гострою серцевою недостатністю, або які страждають артеріальною гіпертензією (високим тиском), а також з набряками. Якщо цього не враховувати, то надмірне вживання німісиду може привести до інфаркту міокарду чи інсульту.

человек пьет обезболивающее

Оскільки цей препарат може впливати на функцію тромбоцитів, то його слід обережно призначати хворим геморагічним діатезом. Якщо з'являється висипання на шкірі, його вживання слід негайно припинити. Обережно слід відноситися до цього препарату вагітним та жінкам, які годують немовлят.

Аналогами німіду є алмірал, альфорт декса, аналгін, анапірон, аргутт Дуо, артифлекс Плюс та інші. Відвідавши вище вказаний сайт, ви зможете придбати собі як німід, так і інші знеболюючі препарати. І допоможуть вам у цьому консультанти інтернет-магазину.



На початок