Рідні люди в чудовому одязі

Здавалося б, для повноцінного сімейного відпочинку досить проблематично знайти час та ресурси. Попри це, майже зникла культура фотографій, старих та теплих фотоальбомів, які б переглядались холодними осінніми вечорами.

Рідні люди в чудовому одязі

Нескінченні стрічки соціальних мереж майже вибили з сімейного життя традиції спільних знімків. Але сімейні футболки для фотосесії дали новий поштовх відразу кільком сферам життя.

Колективний фотосет з повним складом родини подарує не тільки чудові спогади, а й допоможе зблизитись і чарівно провести час. Атмосферу створить природа чи професійна фотостудія. Фотограф розкриє потенціал та несподівані сторони кожного. А привід для фотосету завжди знайдеться. Найбільш популярні підстави похизуватись новими футболками:

  • дні народження;
  • новорічні свята;
  • спільні вихідні;
  • значущі події (закінчення школи чи університету, весілля, особисті досягнення);
  • тематичні спонтанні образи.

І зробити фотосет дійсно оригінальним та теплим допоможе саме правильно підібраний комфортний одяг.

Корисні поради

детская футболка

Футболки, як і всілякий одяг, відображають характер, смаки та уподобання людини. Будь-яка фотографія покликана не тільки зафіксувати емоції, а також розказати про члена родини. Тому і одяг варто підібрати з урахуванням особистих бажань. Це допоможе кожному почувати себе більш розкуто та природно. Це правило також поширюється на тематичні фотосети, під час яких всі учасники перевтілюються чи приміряють незвичні образи із фільмів, історичних подій чи фентезійних романів.

Обираючи вбрання для такого варіанту відпочинку, професіонали радять дотримуватись кількох важливих нюансів. Найсуттєвіші стосуються фізичних характеристик футболок. Фотосесія рідко триває менше години. А велика кількість учасників ще й подвоює цей час. Щоб весь процес пройшов весело та невимушено, одяг повинен бути:

  • безпечним для дітей та не викликати алергічних реакцій;
  • вільним й не обмежувати рухів. Чим більше експромту й жвавості, тим краще;
  • виконаним з натуральних тканин, що добре пропускають повітря. Спітнілі й змучені родичі не стануть найкращими аркушами фотоальбому;
  • оригінальним та яскравим.

Не завжди вдається знайти готові дизайнерські рішення, що відповідали б усім побажанням. Тому перед призначенням фотосету варто розглянути варіант індивідуального друку футболок. Це не тільки заощадить час та кошти, а й ощасливить кожного члена родини.

Не фотосетом єдиним

Часто клієнти замовляють сімейні футболки для фотосесії на сайті Prostomayki.ua і для щоденного носіння. Подібний підхід практичний, адже якісний одяг не повинен вічно лежати в шафі. Приємні на дотик футболки із оригінальними принтами потрібно носити часто. Вони додаватимуть настрою, підкреслять почуття, зміцнюють родинні зв’язки. Щаслива родина завжди буде нездоланним бастіоном на шляху життєвих незгод. Це найбільший скарб, в якому захований сенс життя і секрет осмисленого життя кожної людини. Тому і дарувати сім’ї спогади стане одним з найприємніших занять.



На початок