Шампуні з “фруктовим” ефектом для волосся: знайомимося з лінійкою Fructis

Про лінійку шампунів і інших продуктів по догляду за волоссям під назвою Garnier Fructis фактично кожен українець чув багато - як з екранів телевізора, так і з особистих вражень від друзів та знайомих.

Шампуні з “фруктовим” ефектом для волосся: знайомимося з лінійкою Fructis

Багато хто оцінює прекрасні очищаючі властивості, інші ж відзначають приємний ненав'язливий аромат і відсутність алергічних реакцій.

Серед великої різноманітності засобів Garnier Fructis особливим попитом користуються саме шампуні.

Які шампуні вважаються найбільш вдалими?

  • Ріст на повну силу. Даний продукт ідеально підійде для ослабленого волосся, яке потребує зміцнення за допомогою керамідів. Шампунь не містить парабенів. Завдяки вмісту екстракту яблука волосся додатково захищається від негативних природних факторів, а за допомогою фруктових кислот зволожується шкіра голови. Багато дівчат відзначають, що волосся дійсно набуває бажаної силу і здорового блиску, але для отримання повноцінного ефекту потрібно використовувати цілий комплекс засобів;

  • Гудбай посічені кінчики. Продукт вважається ідеальним для сильно пошкодженого волосся, яке буквально кожен день укладається феном і стайлінговими засобами. Шампунь ретельно змиває забруднення, а олія каріте сприяє зміцненню кінчиків. Завдяки вмісту в складі молії авокадо волосся не тьмяніє під впливом сонця, а протеїн захищає волосся, не дозволяючи йому ставати ламким.Звісно, для 100% відновлення волосся потрібно призупинити використання стайлінгу і знизити температуру повітря під час сушіння;

  • Годжі стійкий колір. Оскільки основним активним компонентом вважається саліцилова кислота, шампунь не тільки ретельно очищає шкіру голови, а й дозволяє зберегти колір волосся протягом 10 тижнів. Фахівці радять змивати цей продукт прохолодною водою, адже тоді фарба не буде сильно вимиватися, а волосся буде гладке і блискуче.

Як вибрати підходящий засіб?

Необхідно ознайомитися з основними завданнями продукту і віддати перевагу тому, яке ідеально відповідає власним вимогам. Можна також спробувати всі продукти і зупинити вибір на тих видах, які продемонстрували найкращий результат.

Важливо пам'ятати, що для повноцінного промивання волосся навіть великої довжини не потрібно багато продукту. Слід приділити особливу увагу саме миттю шкіри голови, а після закінчення процедури потрібно не забути про використання олій, бальзамів і іншого. Кращий спосіб знайти потрібний товар - це випробувати різні варіанти і порівняти їх, а надалі вже обрати найбільш оптимальний варіант з усієї варіативності засобів.



На початок