Покрокова інструкція з вибору найкращої шафи-купе для спальні

Шафа-купе – функціональна, стильна та містка система для зберігання речей, яку часто встановлюють у спальні. Її популярність росте з кожним роком, і на це є багато причин.

Покрокова інструкція з вибору найкращої шафи-купе для спальні

Компактні габарити, великий вибір конструкцій, цікавий дизайн – усе це дозволяє підібрати оптимальний варіант для будь-якої спальні. На окрему увагу заслуговує така перевага, як багатофункціональність. Ця модель меблів створена для зберігання багатьох різних предметів (одягу, взуття, текстилю та іншого), вона не займає чимало місця в кімнаті, прикрашає інтер'єр і нерідко дозволяє оцінити себе в повний зріст завдяки дзеркалу.

Кожна деталь має значення

Вирішили, що вам 100%-но потрібна шафа-купе? Сміливо встановлюйте підвищені вимоги до таких параметрів:

  • практичність;
  • функціональність;
  • естетичність;
  • місткість.

Якщо дотримуватися порад із цієї статті, ви швидко виберете найкращу модель, при цьому заощадите час, гроші та сили. Величезний вибір купе представлений на сайті «Дубок». Усі позиції з каталогу сертифіковані та відповідають тенденціям сучасної інтер’єрної моди.

Порада: рекомендуємо вибрати модель, яка відповідає площі приміщення. Масивна конструкція буде захаращувати вільний простір у малогабаритній кімнаті, а невелика – загубиться в інтер'єрі елітних апартаментів.

шкаф купе

Крім розміру, враховуйте й такі важливі характеристики:

  • матеріал каркасу. Шафа-купе – громіздка конструкція, тому найчастіше під час виробництва використовують полегшені матеріали (МДФ і ДСП). Вони виготовлені зі стружки натурального дерева відповідно до вимог чинних стандартів безпеки;
  • дизайн фасаду. Існує кілька варіантів оформлення: глянцеві, фарбовані або ламіновані плити, МДФ, дзеркальні поверхні. Гарний варіант – виріб, у якому об'єднані декілька матеріалів. Наприклад, плита та дзеркало. Зазвичай шафа-купе стає «родзинкою» інтер'єру, виділяється на загальному тлі яскравим кольором або принтом;
  • кількість дверей. Існують 4 моделі шаф-купе: 1D-, 2D-, 3D- та 4D-дверні конструкції. Вибір залежить від планування й розмірів спальні. Для елітних апартаментів сміливо можна замовляти 4D-дверну модель;
  • конструктивні особливості. Розрізняють прямі або прямокутні та кутові або Г-подібні моделі. Перші встановлюють уздовж стіни, а другі – біля вільного кута у приміщенні. Перевага останніх – більш ергономічний корпус, що дозволяє максимально раціонально розпоряджатися площею;
  • наповнення шафи-купе. Вона має містити достатню кількість відкритих поличок, висувних ящиків, відсіків для взуття та гачків для сумок, штангу для одягу. Якщо згодом кількість речей збільшиться через появу в родині дітей, краще одразу віддати перевагу просторій, місткій конструкції;
  • механізм відчиняння дверей. Важливо, щоб меблі комплектували якісною, зносостійкою розсувною системою. Такий механізм завжди посилений стопорами для фіксації фасадів.

Також не забувайте про колір. Меблі світлих відтінків з дзеркальними фасадами візуально розширюють простір у спальні. Шафи-купе темних тонів роблять інтер'єр презентабельним та загадковим, але вони не підійдуть для маленької кімнати.

Оформлюйте замовлення в надійного продавця

Завітайте до інтернет-магазину меблів Dybok, ця компанія отримала понад 100 позитивних відгуків та дуже дорожить свою репутацією. Подивіться каталог з простим і зрозумілим інтерфейсом, там ви знайдете те, що шукаєте.

Щоб підібрати оптимальну модель шафи-купе, вкажіть параметри вибору. Якщо в ході заповнення форми виникають питання, професійні консультанти вам допоможуть. Інтернет-магазин «Дубок» завжди намагається максимально полегшити вибір своїм клієнтам. При цьому компанія співпрацює з фабриками, що дозволяє встановити на меблі вигідні ціни. Після замовлення ви отримаєте шафу-купе з гарантією від виробника.



На початок