Гербіциди - переваги використання та різновиди

Бур'яни завдають колосального збитку, тому боротьба з ними проводиться методично і з використанням сучасних методів

Гербіциди - переваги використання та різновиди

Представлені гербіциди в агромагазинi LNZweb відрізняються винятковою ефективністю і підходять для більшості культур від площ під посів до вже підрощених рослин. Засоби безпечні для людей і тварин.

Переваги використання

Гербіциди направлено впливають на ряд рослин, перешкоджаючи їх розвитку, а потім сприяють вимиранню. На сайті lnzweb.com представлена продукцію перевірених компаній, яка допомагає отримати ряд переваг від використання:

  • Зниження кількості конкурентів за вологу і поживні речовини для культурних рослин;
  • Збільшення врожайності вирощуваних культур;
  • Зменшення фізичних і фінансових витрат на обробку посадок.

Гербіциди

Iснуючі різновиди

Виробники розробляють різні склади, що допомагають досягти бажаних результатів з мінімальними витратами коштів. Представлені в каталозі LNZweb гербіциди діляться на 2 великі категорії:

  • Виборче дію знищує все культури, крім необхідних для збереження;
  • Суцільне дію знищує все культури, без різниці корисні від бур'янів, що актуально на Ж/Д шляхах, будівельних майданчиках, промислових об'єктах і інших місцях, не призначених для вирощування культур.

Також необхідно уважно ставитися до вибираним культурам, тому що нерідко кошти для одних рослин будуть знищувати інші, але теж корисні.

обробка поля

Грамотний підхід до використання

Застосовувати хімію для видалення бур'янів необхідно з особливою уважністю, щоб принести виключно користь рослинам і виключити навіть незначний ризик шкоди здоров'ю споживача і працівників. Для цього розроблено 5 простих правил:

  • Гумові рукавички, захисна маска з окулярами і закритий одяг запобіжать попадання засобу на шкіру і слизову;
  • Купіть окремий пульверизатор для гербіцидів, так як його потім для інших цілей використовувати не можна;
  • Висота бур'янів 10-15 см ідеальна для обробки, тому що хімія проникає через листя, нирки і інші зелені органи;
  • Наносити препарат можна тільки обприскуванням або шприцом під корінь, але ні в якому разі не можна заливати лійкою або іншими масованими способами, що знищують все на своєму шляху;
  • Ідеальним умовою для роботи стане безвітряна суха погода при температурі від +15 до + 25С в ранкові або вечірні години, щоб уникнути зайвого випаровування.

Замовляйте гербіциди в агромагазинi LnzWeb і ми відправимо покупку негайно. Або телефонуйте +38 (067) 636-98-38, і менеджери допоможуть розібратися в цікавлять деталі.



На початок