Nike Air Forсe 1: від баскетбольних майданчиків до міських вулиць

Модель Nike Air Force 1 по праву вважається легендарною в лінійці бренду. Безпосередньо це взуття призначалось для гри у баскетбол, однак, завдяки стильному вигляду швидко знайшло прихильників серед поціновувачів комфортної моди.

Nike Air Forсe 1: від баскетбольних майданчиків до міських вулиць

Сьогодні «форси» випускаються у більш ніж 2000 відтінках, що дозволяє створювати з ними масу цікавих комбінацій. Презентабельний вигляд гарантований, якщо вміти правильно поєднувати ці кросівки з одягом і вибрати оригінальну продукцію, а не підробки сумнівної якості. Щоб придбати Nike Air Force 1 і не сумніватись у фірмовій якості та витриманому дизайні, слід шукати їх у надійних магазинах України, наприклад, в інтернет-магазині «Ideal Sport». А от з умінням носити труднощів теж не буде – таке взуття дає велику свободу для творчості у стилі. Про це детальніше і буде йти мова у цій статті.

Вибір концепції: стриманість, ефектні контрасти чи епатаж

Розмаїття дизайну і відтінків дає можливість не відмовляти собі у самовираженні. Так:

  • Щоб отримати лаконічний аутфіт, можна поєднати білі, чорні чи пастельні кросівки з таким же ненав’язливим одягом простого крою в спокійних тонах.
  • «Форси» нетривіального дизайну можуть стати акцентом на фоні нейтрального за стилем одягу, або ж навпаки, модель строгої стилістики може «врівноважити» екстравагантний look, додавши нотку типового спортивного настрою.
  • Коли планується виділитись з-поміж інших, наприклад, на вечірці чи у нічному клубі, зухвалі образи з цими кросівками успішно справляться з таким завданням. Костюм у стилі спорт-шик чи хіп-хоп, або ж клубна сорочка, блейзер і джинси з принтами або численними кишенями, примітні аксесуари (годинники, ремені, кепки, окуляри, сумки чи рюкзаки і т.д.) – і всі присутні будуть вражені сміливим виглядом, який підкреслює впевненість у собі.

Завжди потрібно пам’ятати, що будь-які кросівки є атрибутом неформальної стилістики, тому на офіційних заходах із консервативним дрес-кодом в них з’являтись не варто – це викличе нерозуміння з боку оточуючих і навіть може нашкодити репутації. В офісі, якщо там не встановлений демократичний стиль, також кросівки будуть недоречними – тому, якщо хочеться зручності, можна йти на роботу в «форсах», а, прийшовши до місця призначення, перевзутись у класичні туфлі.

Важливі нюанси: специфіка правильного носіння

Nike Air Force 1

Перше правило – не діставати язичок поверх джинсів чи повсякденних брюк (джокерів, чинос, карго і т.д.). Тому вузькі штани мають бути довжиною вище гомілки, а от широкі уже можна добирати без обмежень в довжині штанин. Високі шкарпетки з Nike Air Force носяться тільки на спортивному майданчику, а для повсякденного носіння потрібно одягати слідки. Кінці шнурків не мають «бовтатися» на рівні підошви: по-перше, щоб вони не забруднились, а по-друге – щоб зберегти оригінальний стилістичний задум бренду. І ще один нюанс щодо шнурування – ніякої самодіяльності при заміні шнурків. Коли вони втратили вигляд, нові купуються такі ж, які були надані виробником. В іншому випадку справжні фірмові кросівки будуть виглядати, наче підробка з найближчого ринку.



На початок