Важливі особливості оформлення квартири в ангійському стилі

Характерні особливості — надійність та максимальний рівень комфорту. Фабричні типові рішення не пасують до англійського стилю.

Важливі особливості оформлення квартири в ангійському стилі

Сучасна інтер'єрна мода характеризується широким спектром напрямків. Розгубитися в цьому розмаїтті — дуже легко. Але важливо пам'ятати про свої потреби, вони допоможуть визначити найкращу течію.

Якщо вам важливо створити максимально затишний простір, зупиніть свій вибір на англійському стилі. Він сформувався в кінці 19 сторіччя і має багато класичних рис. Також варто враховувати колоніальне минуле Великобританії, тому в англійському стилі багато елементів східної культури.

Світлі стіни

Людей, що орієнтуються на інтер'єри старовинних палаців, може здивувати ця порада. Але не варто плутати історичні зразки середньовічного дизайну з житлом представників середнього класу. Для типового англійського будинку характерні світлі стіни.

Плануєте використовувати шпалери? Вибирайте такі візерунки:

  • дрібні квіти на світлому фоні;
  • класичні орнаменти;
  • лінія. Тут можна використовувати насичені відтінки.

У мережі багато фото зі зразками реалізації класичних англійських інтер'єрів. Зверніть увагу на оздоблення стін. На світлому фоні мають чудовий вигляд картини. Вони є обов'язковим елементом цього напрямку.

Якісні та зручні меблі

Характерні особливості — надійність та максимальний рівень комфорту. Фабричні типові рішення не пасують до англійського стилю. Вам потрібен кваліфікований мебляр від Віяр Базар. Важливо знайти майстра, який спеціалізується на ручному виготовленні виробів з натуральної деревини за індивідуальним замовленням.

Обов'язкові елементи вітальні — зручний диван та м'які крісла. Якщо меблевий майстер зробить оббивку з натуральної шкіри, ви отримаєте бездоганний класичний зразок. Не маєте можливості використати цей матеріал? Якісний текстиль із квітковими візерунками також стане чудовим варіантом.

З англійським стилем асоціюються такі меблі:

  • масивний комод;
  • шафа для посуду чи книг зі скляними дверцятами;
  • чайний столик. Він може бути виконаний в індійському стилі з вишуканим різьбленням та фігурними ніжками.

Замовляючи послуги меблевиків, переконайтеся у фаховості майстрів. Вибирайте для реалізації проекту найкращого професіонала. Поцікавтеся, чи є в майстра в портфоліо меблі в англійському стилі.

меблі в англійському стилі

Viyar Bazar — найкращі майстри

Правила користування порталом описані на сторінці https://viyarbazar.com/personal/customer/. На сайті можна знайти виконавців-професіоналів для виготовлення меблів у Києві та інших містах України. Viyar Bazar пропонує зручні інструменти для пошуку майстрів. До послуг потенційних замовників фото зі зразками виконаної роботи, відгуки клієнтів.

Бажаєте швидко знайти майстра, що спеціалізується на виготовленні меблів у англійському стилі? Перейдіть у розділ «‎Проекти». Тут можна вибрати потрібні вам різновиди меблів, вказати параметри і створити замовлення. ‎



На початок