Як правильно обирати ювелірні прикраси

Якщо ви коли-небудь вибирали ювелірну прикрасу, ви знаєте, наскільки це складно. Це не найдешевша покупка, тому буде прикро, якщо вона буде просто припадати пилом в скриньці.

Як правильно обирати ювелірні прикраси

Фахівці підібрали для вас низку порад, які допоможуть вибрати ідеальний виріб для себе або в подарунок, і в цьому вам готовий допомогти ювелірний завод Світозар.

Дотримуватися свого смаку

Гарні кадри з фільмів, коли чоловік дарує жінці заповітну коробочку з гарними прикрасами, навчили нас, що кожна має зрадіти. Але найвдаліший варіант - вибирати прикрасу самому. Тому купуйте красиві сережки, обручку або кулон, які дійсно будуть підходити під ваш стиль. А дарувати ювелірні прикраси можна лише тим, чий смак ви знаєте.

Не можна купувати прикраси на ярмарках

Якщо ви купуватимете ювелірні вироби в невідповідних для цього місцях, то ви можете купити неякісну підробку за завищеною ціною. На око багато дефектів просто не визначити, але згодом на виробах можуть піти тріщини та плями. Навіть якщо ви купили дорогу прикрасу в магазині, то завжди можете сходити до незалежного ювеліра за додатковою експертизою.

размытые ювелирные украшения на ярмарке

Завжди треба приміряти

Зі зростанням популярності онлайн шопінгу є можливість купити все в інтернеті. Але навіть якщо ви знаєте свій розмір, завжди є ймовірність, що форма вам не підійде. Тому завжди приміряйте прикраси перед покупкою. Компромісний варіант, який пропонують деякі магазини: замовити доставку з кур'єром, а оплачувати тільки якщо кільце ідеально сяде.

Уважно читайте інформацію

Що більше ви читаєте про прикраси, то точніше можна зробити вибір. Це можуть бути і дизайнерські поради про сучасні тренди і розшифровки термінів: проба, карат та інші параметри виробу.

Примеряет украшение

Не варто поспішати з покупкою

Те, наскільки вам йде прикраса, залежить від багатьох факторів: фігура, зріст, форма пальців, навіть кольоротип. Наприклад, надто великі кільця та кулони будуть обтяжувати витончених тендітних дівчат. А довгі сережки підкреслюють струнку шию.

Пам'ятайте про загальний стиль

Як ми вже писали, продумайте образ, який вписується прикраса. Не варто купувати ювелірну прикрасу просто так за величезні гроші. Чи є у вашому гардеробі, наприклад, блузка або вечірня сукня з вирізом під кольє? А також подумайте: чи носите ви взагалі кільця або браслети, може у вас немає таких звичок і прикраса буде даремно лежати у вашій скриньці.



На початок