Як вибрати штори в спальню?

Спальня — місце максимального затишку і абсолютного комфорту. Інтер’єр цієї кімнати має подобатися вам на всі 100%, адже саме тут ви відпочиваєте та відновлюєте сили після робочого дня.

Як вибрати штори в спальню?

Спальня — місце максимального затишку і абсолютного комфорту. Інтер’єр цієї кімнати має подобатися вам на всі 100%, адже саме тут ви відпочиваєте та відновлюєте сили після робочого дня. Штори — невід’ємний елемент спальні, який грає велику роль у загальному вигляді інтер’єру. Важливо купити чи вибрати штори у спальню на замовлення, які стануть не тільки практичною річчю, але й улюбленим елементом декору.

Вибір на сучасному ринку величезний, а ціни на штори в спальню в Україні дуже коливаються. Важко знайти надійного виробника, який порадував би не тільки якісним товаром, але і оптимальними цінами без великих наукрток. Одним із таких магазинів в Україні є мережа салонів декору «Ваш Інтер'єр». Фізичний магазин знаходиться у Львові, але ви можете обрати товар на сайті та скористатися послугами доставки у ваш регіон.

Поради при виборі штор у спальню

  1. Звертайте увагу на тип фіранок, які найкраще підійдуть до дизайну: лляні, плісировані, де жабо, прозорі та багатошарові. Кожна модель по-своєму особлива та має свої переваги й недоліки;
  2. Світлопроникність штор також є важливим пунктом, який не варто залишати без уваги. Якщо ви надаєте перевагу великій кількості сонячного світла в кімнаті, вибирайте матеріал з меншою щільністю. Якщо ж, навпаки, ви хочете обмежити потрапляння сонячних променів, вибирайте штори із цупкої тканини;
  3. Дизайн штор — чи не найголовніший критерій, якого варто дотримуватися. Зважайте на колір, форму, матеріал, фактуру, щоб штори виглядали естетично та гармонійно.

Також радимо не забувати про такі важливі деталі інтер'єру, як покривало, подушки, тюль. Всі ці елементи мають відповідати одному стилю та разом створювати естетично красивий вигляд. Радимо дотримуватися однієї кольорової гами із різними відтінками. А якщо ви надаєте перевагу яскравим тонам, то варто обрати один домінуючий колір та поєднати його із більш спокійними, базовими тонами. І, в будь-якому, випадку не міксуйте більше, як 3 кольори для дизайну однієї кімнати. Такий інтер’єр може вас втомлювати та має здатність швидко набридати.

Де купити штори для спальні?

Знайти ідеальні штори для вашої кімнати можна у мережі салонів декору «Ваш Інтер'єр». В магазині представлена широка лінійка різних моделей: від традиційний штор до гардин, ролет чи популярних римських моделей. У вас буде можливість побачити зразки різних варіантів та вибрати той, що найкраще підійде під ваш дизайн. Якщо ніякий із варіантів вам не припаде до душі, ви можете замовити індивідуальну модель, яку ми зробимо в одному екземплярі суто за вашими параметрами.

«Ваш Інтер'єр» пропонує послуги дизайнера для тих, хто ще не визначився, які штори стануть найкращим доповненням. Наш спеціаліст зможе приїхати до вас додому та, оцінивши ситуацію, підібрати ідеальний варіант відповідно до особливостей та стилю кімнати.

Для уточнення питань чи замовлення дзвоніть нам за номером телефону чи залишайте заявку на сайті.



На початок