Мотокоси Honda: особливості конструкції

Мотокоса – багатофункціональний садовий інструмент, який з легкістю знищує жорсткі бур’яни, зрізає молоду поросль, траву на газоні, галявині, в садку. Вибір мотокоси залежить від кінцевих задач, які стоятимуть перед власником газону.

Мотокоси Honda: особливості конструкції

Мотокоса: основні види

Мотокоса буває декілька видів: побутовою, напівпрофесійною та професійною. Кожен вид відрізняється показниками обсягу робіт та потужністю двигуна, будовою конструкції. Наприклад, мотор на два або чотири акти. Останній вид мотора більш потужніший, витриваліший, екологічно чистий і має менший рівень шуму.

Якщо розглядати професійні мотокоси для трави, то вони мають найвищі робочі показники: більша ширина захвату, можливість різати ножем і пиляти диском, більший період роботи.

Типова помилка рахувати, що профі мотокоси кращі, ніж побутові. Варто розуміти, що професійні мотокоси потребують більше палива, більш складні в роботі і на площі в 5-6соток не зможуть показати весь свій потенціал. Краще заощадити і купити косу побутового класу високої якості від компанії Honda.

Компанія Honda являється лідером по випуску садового обладнання найвищої якості.

Ключові переваги мотокоси Honda

Мотокоса Honda – це справжній витвір інженерів, який поєднує в собі найкращі технічні параметри, які суттєво відрізняють його від іншого садового обладнання. Зокрема – це:

  • легкість в роботі і обслуговуванні;
  • бережний покос трави;
  • універсальність: підходить для стрижки малих та великих територій;
  • довговічність у використанні;
  • мінімальний рівень шуму під час роботи та вібрації;
  • швидкий запуск двигуна;
  • стильний дизайн;
  • легка і швидка система запуску: всі мотокоси Honda заводяться з перших секунд;
  • економія бензина і масла: у порівнянні з другими моделями різниця складає 30%.
  • невелика вага і зручна система плечових ременів.
  • знижений рівень вихлопних газів, масла: відповідність всім міжнародним стандартам.

Навіть при щоденній експлуатації мотокоси Honda демонструють високий результат роботи та надійність на протязі багатьох років служби. Виробник особливу увагу звернув на зручність конструкції: ручки інструменту повністю прогумовані, що дозволяє їх зручно тримати вологими або мокрими руками. В сучасних моделях передбачена спеціальна антивібраційна система, яка спрощує навантаження на оператора.

Без сумніву, мотокоси Honda обирають професіонали і аматори –садоводи, які оцінили всі переваги такого обладнання. Важливий момент: виробництво всіх комплектуючих і деталей, збірка, тестування і сертифікація – все це проходить виключно в Японії, що гарантує 100% якість інструмента.

чоловік косить траву мотокосою

Особливості конструкції

Всі коси, укомплектовані 4- контактними моторами Honda GX 25 Т и GХ 35 Т, які являються найкращими у світі. Всі ручки, ремні виконані з якісних, міцних матеріалів. В цілому інструмент виглядає стильно: мінімум деталей та максимальна віддача. Корпус - металевий, надійно захищає бак і двигун від дії ультрафіолетових променів, вологи.

Правила зберігання мотокоси

Перед використанням інструмента важливо ознайомитися з інструкцією. В ній вказана вся важлива інформація про головні технічні параметри обладнання, а також можливі навантаження. Варто не забувати про планове обслуговування мотокоси, щоб продовжити її термін експлуатації. Планове обслуговування проводиться в сервісному центрі з певною періодичністю: дати проведення вказані в інструкції експлуатації.

Самостійне техобслуговування виконується оператором користувачем перед кожним запуском мотокоси. У разі виникнення несправності рекомендується звертатися до сервісного центру компанії Honda.



На початок