Протеїнові батончики та кислоти Омега 3. Як вбити голод і не набирати вагу?

Те, що раніше асоціювалося виключно із раціоном спортсменів, зараз закріплюється в повсякденному меню всіх людей, які слідкують за власним здоров’ям і без серйозних фізичних навантажень

Протеїнові батончики та кислоти Омега 3. Як вбити голод і не набирати вагу?

Протеїновий батончик — найлегший спосіб отримати корисний білок

Швидкий перекус з максимальним ударом по відчуттю голоду і без шкоди для організму. Протеїновий батончик — це точно набагато краще, ніж закинути в себе “пластиковий” бургер.

Масмаркет та спеціалізовані інтернет-магазини зараз пропонують величезний вибір варіантів, але потрібно притримуватись деяких простих правил, аби обрати для себе найбільш корисний.

  1. Не треба звертати увагу на цінник та обгортку продукту. Надписи “фітнес”, “ультра”, “максі” та яскраві фотки можуть вам дати неправильні уявлення про енергетичну цінність товару. Вас має цікавити виключно склад батончику. 15-20 грамів білка — це найбільш оптимальна концентрація, рекомендована для вживання.
  2. Глюкозний сироп, пшеничний білок, більше 1 граму цукру в протеїновій порції — все. Такий батончик можна повертати на полицю.
  3. Пам’ятайте, що протеїнові батончики для схуднення — фейк. Цей смаколик дозволяє вам не набирати зайву шкідливу вагу, але зробити упор лише на такий вид харчування і очікувати мінуса на вагах — просто самообман і рекламний хід, який не має під собою жодної основи.

Кілька хвилин власного аналізу або рекомендація спеціаліста в цій справі — і ви дійсно отримаєте смачний і корисний варіант перекусу.

 

Омега 3 — обов’язкова добавка для доброго здоров’я і приємного самопочуття

Ця жирна кислота значно підвищує тонус, позбавляє від шкідливих факторів органи серцево-судинної системи, але в необхідних концентраціях рідко зустрічається в звичних продуктах харчування.

Ії містять у непоганій кількості окремі види риб, насіння, горіхи, рослинна олія. Але важливо знайти баланс. Тому є цілком прийнятний варіант омега 3 купити в капсулах, які чітко і правильно підкреслюватимуть ваш щоденний раціон.

Звичайно, ефект від добавки залежить від загального тонусу і рівня спортивної активності. Проте, однозначно, вплив на організм і спортсменів, і людей схильних до пасивного способу життя, буде наочно позитивним.

  • Омега 3 допомагає підтримувати нормальну вагу тіла, вбиває наявні жирові запаси та перешкоджає формуванню нових;
  • М’язи тіла швидко відновлюються після фізичних навантажень;
  • Покращує діяльність нервової системи, ефективно протидіє депресіям;
  • Уповільнює процес загального старіння і зношення органів всіх систем людини.


На початок