Якісний технічний переклад документації з української більш як на 30 мов світу

Ми визначились із бюро перекладів, яке топово вирішує навіть найскладніші завдання

Якісний технічний переклад документації з української більш як на 30 мов світу

Ресурс KLS-agency дозволяє світу вас зрозуміти

Всеохоплююча глобалізація розбиває рамки в усіх сферах життя. Можливість донести свою думку та ідею в будь-яку точку земної кулі — одна з найкрутіших переваг нинішнього світу.

Але навіть найпривабливіший продукт потребує якісного мовного оформлення, що поки є проблемою для багатьох українців. Закриває це питання, пропонуючи професійний технічний переклад документації компанія KLS-agency, яка залучила до своєї ідеї спеціалістів майже в усіх сферах виробництва та надання послуг із найвищим рівнем знання іноземних мов.

Від А до Я, від англійської — до японської. Більше 30 найпопулярніших та найбільш вживаних мов світу. Можете не сумніватися, що вас зрозуміють на всіх континентах.

Контент-стратегія має бути зрозумілою та привабливою для сприйняття

Офіційний сайт компанії, інструкція користування побутовою технікою, наукова праця, проектна документація — ознайомлення іноземців з перекладами має розбивати всі можливі питання, а не створювати нові. Найменша похибка може змазати ваш імідж та закрити перспективний ринок. Тому лише професійний підхід із актуальною та якісною лексикою.

Співпраця KLS-agency з носіями мов та авторитетними міжнародними компаніями дозволяє випускати виключно перевірений продукт.

технічний переклад

 

Опції технічного перекладу, який пропонує KLS-agency:

  • Військово-технічний переклад
  • Переклад у нафтогазовій галузі
  • Переклад інструкцій та технічних описів обладнання
  • Переклад інструкцій для побутової техніки та персональної електроніки
  • Переклад креслень, проєктної документації та специфікацій
  • Переклад проєктів в Autocad

Важливо, що пропонуючи якість за міжнародними стандартами ISO, бюро перекладів відповідає і за безпекову складову співпраці. Ваші файли та дані надійно зберігаються, зміст заходів не розголошується.

За кожним проектом закріплюється куратор, який виконує завдання із чітким дотриманням планів та, особливо, дедлайну.

Ефективність та репутація KLS-agency дозволила бюро перекладів вийти в лідери довіри на українському ринку у своїй сфері. За 2021-ий компанія реалізувала 2477 вдалих проектів.

Радимо доєднатися і дозволити великому світові дізнатися про вас.

 



На початок