Як вибрати гарний комплект для сну

Одяг, в якому людина спить, повинен поєднувати в собі неперевершену зручність й гарну тканину, і, звичайно, не завадить привабливий зовнішній вигляд

Як вибрати гарний комплект для сну

Про те, який дизайн варто вважати найкращим, сперечатися марно, адже це справа смаку. Нічна білизна може бути виготовлена ​​у вигляді нічної сорочки, піжами, комплекту з футболки та шортів, пеньюару тощо. Сьогодні поговоримо про те, які тканини варто вважати найкомфортнішими для сну.

Бавовна

Цей традиційний матеріал використовується як тканина одягу для сну завдяки своїм неперевершеним властивостям, а саме здатності пропускати повітря. Натуральні волокна дозволяють почуватися комфортно в піжамі влітку та взимку, звичайно, за наявності теплої ковдри. Така піжама добре вбирає вологу, тому ідеально підходить людям з підвищеною пітливістю тіла.

Також бавовна гіпоалергенна, приємна на дотик і дуже практична. Складність полягає в тому, що бавовняні вироби вимагають ретельного догляду. Ці натуральні волокна не люблять сушіння на прямих сонячних променях, використання агресивних миючих засобів, а також відносно легко розтягуються. Альтернатива натуральній бавовні — суміші, до складу яких, крім бавовняних, додані синтетичні волокна. Таким чином вдається досягти підвищеної стійкості до зношування без втрати природних якостей бавовни.

Нічна Сорочка Victoria's Secret Angel Sleep Tee

Шовк, атлас та сатин

Шовкова тканина використовується для пошиття еротичних нічних сорочок преміумкласу. Атлас і сатин є штучними аналогами й не поступаються шовку у привабливості, але коштують дешевше. Проте всі ці тканини вимагають ретельного догляду. Шовк легко мнеться, а сатин та атлас накопичують статичну електрику.

Тому, купуючи піжаму або сорочку для сну з атласу, потрібно бути готовим до того, що виріб прилипатиме до тіла. Це не дуже приємно, особливо коли, в кімнаті спекотно. Для того, щоб нейтралізувати цей ефект, варто використовувати антистатичний спрей для білизни після прання. У той же момент вироби з цих тканин виглядають дорого, красиво та спокусливо.

Нічна Сорочка Victoria's Secret Modal Sleepshirt

Поліестер

Вироби з поліестеру зарекомендували себе як стійкі до зношування, приємні до тіла речі. Цей штучний матеріал невибагливий у догляді, відносно недорогий, при цьому зберігає привабливий зовнішній вигляд тривалий час. Також поліестер практично не розтягується, а отже, купуючи таку піжаму, можна бути впевненими, що на ній не з'явиться ефекту «розтягнутих колін».

Єдиний момент, на який варто звертати увагу при покупці піжаму з поліестеру, це виробник. Краще віддати перевагу відомим якісним брендом, наприклад, таким як Вікторія Сікрет. Купуючи піжаму відомого виробника можна бути впевненим, що якість матеріалу буде дійсно гарною.

Нічна сорочка Victoria's Secret Silk Slip Dress



На початок