Крісла-мішки продовжують завойовувати ринок. Топ-5 популярних моделей.

Безкорпусні меблі, які поєднують дві важливі чесноти: вони дуже зручні і просто космічно виглядають в сучасному інтер'єрі

Крісла-мішки продовжують завойовувати ринок. Топ-5 популярних моделей.

Крісла-мішки — це оригінальність, стиль і комфорт

Відчуття від сидіння в безкаркасному м’якому кріслі важко забути. Конструкція майже повністю підлаштовується під положення вашого тіла, м’язи максимально розслаблені, і ви, наче, занурюєтесь у суцільний релакс.

Сама ідея і форма таких меблів максимально віддаляють від заштампованості в інтер’єрі квартири, будинку чи затишного кафе. А можливість обирати будь-який прінт впише крісло-мішок в будь-який стиль апартаментів.

1. Пуффбери Груша Жаккард

Висока якість матеріалу і прийнятна ціна вивели модель в топ-продажів. Зовнішній чохол пошитий із жаккарду, який добре переносить машинне прання і не вигоряє на сонці.

Популярна форма — груша. Спинка рівномірно розподіляє навантаження і підтримує спину сидячої людини.

Органічно вписується у невеличкі приміщення. Витримує масу до 100 кг.

крісло-мішок зайчик

2. Пуф Кіт

Крісла-мішки просто обожнюють діти. Саме тому, мімішні допрацювання стилю пуфів героями мультфільмів чи улюбленими тваринками приводить малечу у захват.

Виробники та ресурси з продажу таких крісел, наприклад https://sanchobag.ua/, пропонують чимало крутих варіантів. Кіт з лапками, вушками, милими оченятами нам заходить найбільше.

Вважаємо, що і вашому малюку він дуже сподобається.

пуф кіт

3. Пуффбери Груша Оксфорд

Головний плюс — влагостійкий, практичний матеріал зовнішнього чохла, який прослужить вам довгий час навіть за умов агресивної експлуатації.

Щоб підтримувати його в належному виді — достатньо іноді протирати серветкою із спеціальним розчином.

Якщо ви обираєте модель, якою плануєте користуватися у дворі, на пляжі, біля води — це ваш варіант.

Груша Оксфорд

4. Крісло-мішок — Подушка.

Для тих, хто віддає перевагу горизонтальному положенню.

Оригінальна форма. Великі розміри 180х140х140 см дозволяють витримувати загальну вагу до 160 кг. І це важливий фактор, адже площа прийнятна для одночасного перебування на подушці більш ніж однієї людини.

А для дітей така територія взагалі може стати місцем для різноманітних ігор.

крісло-мішок подушка

5. Крісло-м’яч

Доволі проста та зрозуміла ідея, яка, втім, вже тривалий час в топі продажів безкорпусних меблів. Головний атрибут спорту №1 у світі неперевершено підкреслює відповідний інтер’єр в кімнаті, тематичному кафе, дитячому розважальному центрі та, навіть, офісі.

Проста форма шару гарантує найвищий рівень розслабленості та комфорту. Продавлювання м’яча посередині автоматично утворює підлокітники по боках. Прем’єр-ліга релаксу.

крісло мя'ч



На початок