Як зайнятися коханням на відстані з другою половинкою

Трапляється у житті так, що іноді наші половинки опиняються на деякій відстані від нас. При цьому сексуальне бажання може не вщухнути, а навпаки, розгорітися з новою силою.

Як зайнятися коханням на відстані з другою половинкою

І якщо мастурбувати - надто просто і хочеться чогось ще, саме час подумати про вібратори для двох, віртуальний секс і не тільки.

1. Парні секс-іграшки

Вдале рішення – придбати іграшки для сексу, які однаково добре підходять і йому, і їй. Наприклад, вібратори для двох https://brokensofa.com.ua/dlya-neyo/vibratory/vibrator-dlya-dvoih, серед яких особливо виділяється Rocks Off Cocktail, що поєднує в собі ще й функції анального стимулятора.

Чоловікові можна придивитись й непоганий мастурбатор, а ось дівчата оцінять якісний вакуумний стимулятор клітора, який приведе до задоволення швидше, ніж ви думаєте. Не обмежуйтесь цим, адже каталог секс-шопів сповнений радощів – від анальних пробок з прикрасою, якими можна здивувати партнера, до сексуальних костюмів для віртуальної рольової гри.

2. Теледильдоніка

зображення

Нове слово у секс-індустрії – це теледильдонічний секс. Він полягає у застосуванні унікальних девайсів, таких як вібратори для двох, які не тільки конектяться між собою, але й дають змогу керувати ними на великій відстані.

Для цього достатньо мати хоча б одну таку іграшку, наприклад, Lovense Lush 3, встановити програму на смартфон, а потім передати управління партнеру. Нові відчуття будуть забезпечені, адже ви зможете розслабитися і просто довіритися своїй половинці, відчуваючи все те, що їй хотілося б зробити з вами, опинившись на спільних квадратних метрах!

3. Секс по телефону або Скайп

телефон банан

Справжня класика, для якої потрібно не так багато – смартфон, опціонально – встановлений Скайп для відеозв'язку, а ще – лубриканти на водній основі, серветки та, звичайно ж, вібратор для двох.

Просто підключіть другу половинку до режиму розмови, а потім обмінюйтеся гарячими ідеями, фантазіями та пропозиціями. У режимі відео можна як слід подразнити партнера, використовуючи, наприклад, насадку на палець Satisfyer High Fly, за допомогою якої можна досліджувати ніжні точки свого тіла. Або піддатися на провокацію другої половинки, слухаючи її побажання та команди, та відкриваючи нові грані чуттєвості.

4. Вірт та секстинг

Віртуальний секс – ще один варіант для тих, хто вимушено перебуває на відстані один від одного. Його переваги у тому, що займатися ним можна у будь-якому просторі – від аськи до популярного месенджера. Увімкніть фантазію, відіграйте рольові сюжети, які лише з першого погляду здаються простими. Опишіть усі свої відчуття, бажання та емоції, паралельно з цим використовуючи вібратори для двох, які лише підстьобують до яскравої кульмінації.



На початок