Підбираємо стильні черевики на осінь-зиму 2022

Почувши слово «черевики», важко уявити, про які саме йде мова. Різноманіття моделей, представлених на полицях модних бутиків, просто вражає.

Підбираємо стильні черевики на осінь-зиму 2022

Світові дизайнери намагаються кожного року вигадати більш оригінальні моделі, а стилісти — цікаво поєднати взуття з образами. Розкриємо кілька секретів, які допоможуть вибрати черевики та гармонійно поєднати їх зі своїм гардеробом восени 2022 року.

Обираємо стиль

Для початку варто визначитись, які черевики жіночі хочеться мати в своєму гардеробі. Є класичні моделі, а є трендові. Краще за все мати в шафі й ті, і інші. Розберемо детальніше кожен вид.

Класичні моделі пасують до будь-якого образу, мають лаконічний базовий дизайн та не втрачають своєї актуальності упродовж років. До них відносяться:

  • армійські грубі черевики зі шнурками у чорному кольорі (гріндерси, берці);
  • чорні або коричневі Dr.Martens;
  • дезерти із замші;
  • звичайні короткі черевики в чоловічому стилі;
  • лаковані моделі на грубих підборах.

Трендові моделі відрізняються великою палітрою кольорів, оригінальним дизайном та поєднанням різних аксесуарів. Цього року стильні:

  • черевики-козаки з орнаментами;
  • моделі на високих грубих підборах та платформі, як в 70-х роках;
  • високі челсі та черевики з широкими халявами;
  • лаковані кольорові черевики з принтами;
  • моделі світлих кольорів (молочні, білі).

Щоб виглядати стильно та мати, що одягнути під будь-який образ, достатньо придбати одну базову модель. Трендові черевики цікаво доповнюють гардероб, але підходять не під все.

Комбінуємо образи

Аби бути в тренді й мати стильний вигляд, іноді варто вийти із зони комфорту та скомбінувати, на перший погляд, непоєднувані речі. 

Грубі армійські черевики

Здається, таке взуття підійде лише під відповідний одяг, але це хибна думка. Якщо одягнути такі черевики під легку витончену сукню та косуху, образ відразу стане дуже трендовим. Можна комбінувати армійські чоботи з вузькими джинсами та подовженим пальтом. Вийде більш класичний лук. 

Козаки

Це настільки універсальне взуття, що його можна носити майже цілий рік. Восени вони доповнять джинси, шорти, принтовані легкі сукні, атласні спідниці. Наверх можна одягнути пальто, теплу сорочку або шкірянку. Влітку такі черевики також стильно виглядатимуть в комбінації із джинсовими шортами чи легкою короткою сукнею.

обираємо черевики

Яскраві принтовані черевики

Такі моделі в тренді цього року, але можуть стати неактуальними вже в наступному. Якщо таке взуття вже є в гардеробі, то воно найбільше підійде під однотонні образи. Наприклад, можна одягнути total black look і доповнити його яскравим взуттям. У тон черевикам варто підібрати сумку або головний убір, тоді образ стане довершеним.

Цієї осені однозначно варто купити черевики жіночі з трендових новинок. Вони стануть універсальним варіантом під будь-яку подію. В такому взутті можна піти на каву з подругою, а за годину вже завітати на вечірку. Вам залишилось лише визначитись із конкретною моделлю.



На початок