Які жіночі сумки відзначилися у трендах 2022 року?

Виділяємо тенденції, які сформувалися цього сезону і продукуватимуть моду найближчим часом

Які жіночі сумки відзначилися у трендах 2022 року?

Нинішні тренди дуже схожі на стиль 60-их

Мода, як відомо, циклічна. Моделі, які прямо зараз розривають ринки продажів, мають декілька характерних рис, які були у топі приблизно 60 років тому. Ми не зупинятимемося на конкретних брендах, а виділимо тенденції, на які звертають увагу сучасні леді, у фокусі котрих знаходяться жіночі шкіряні сумки.

 

  1. Сумки на одній короткій ручці

Риса, яка сьогодні найбільше впадає в очі. Особливо це стосується сумок Джекі. І це є найхарактернішою відсилкою до 60-их років, коли сумки такого фасону прославила Джекі Кеннеді.

Втім, форма, колір, розмір сумочок можуть кардинально відрізнятися. Але головним елементом сучасного вигляду залишається саме одна коротка ручка.

Класні моделі в тому числі і подібного стилю присутні в інтернет-магазині Vito Torelli https://vitotorelli.com.ua/sumky/.

Сумка для жінок з натуральної шкіри рожева Vito Torelli 1087

  1. Тренд на скруглення

Кругла, овальна або полулунна форма — все це дуже модно зараз і потужно корелюється із тенденціями в одязі.

Округла сумка на короткій ручці — пекельне поєднання, з яким ви точно вгадаєте при виборі аксесуару. Сумки-сідла, напівмісяці, круасани, банани — все це виглядає стильно, актуально і дуже дорого навіть у абсолютно доступному ціновому сегменті.

Сумка для жінок з натуральної шкіри бежева Vito Torelli 1084

  1. Сумки-саквояжі або Bowling Bag

Чергова тенденція із 60-их років минулого сторіччя. Сумка, яка може вмістити в себе шар для боулінга. Прямокутні сумки з округлим верхом на блискавці. Класний стильний варіант, якшо ви маєте при собі від найпотрібніших дрібних аксесуарів до форми для фітнесу.

Сумка дорожня тканинна блакитна FOUVOR 2118-05А

  1. Велика м’яка сумка

Габаритний мішок, який можна носити на плечі, і котрий також дуже елегантно вирішує завдання мати при собі велику кількість речей.

Нейлонова та текстильні сумочки ідеально підійдуть до спорту, солом’яна — для курорту, а жіночі шкіряні сумки такого плану можна носити в місті.

Сумка жіноча з натуральної шкіри зелена Vito Torelli 1072 сиза

  1. Шопери

І, звісно, класика, яка напевне ніколи не вийде з моди. Шопери — моделі, які найбільше продаються в світі вже тривалий час. Можна не сумніватися, що вони закріпляться в трендах на багато років вперед.

Актуальний шопер — з чіткою сталою формою, квадратною чи прямокутною.

Що до останніх версій, то в топі вертикальна орієнтація сумок. Тут прямий зв’язок із необхідністю носити при собі великі смартфони. Віяння часу.

Отож, забувайте про прозорі моделі, сумки з масивними ланцюгами, довгими ручками. Будьте актуальними. Жіночі сумки 2022 — модна купити в інтернет-магазині Vito Torelli.

Сумка жіноча з натуральної шкіри коричнева Vito Torelli 1013 crazy hors



На початок