Кращі 4К-телевізори за співвідношенням ціна/якість для перегляду фільмів та ігор

Цінники та результат на виході, які вас точно приємно здивують на початку 2023 року

Кращі 4К-телевізори за співвідношенням ціна/якість для перегляду фільмів та ігор

Новорічні свята – один з найвдаліших приводів порадувати себе крутою панеллю. Нові, але перевірені глядачами та геймерами топ-пропозиції на 4К-моделі, можна підібрати в тут https://y.ua/televizory/4k/c10043-f=321:11885/. Ми вивчили характеристики, відгуки і маємо свій рейтинг.

Без глибокого занурення в характеристики та в максимально доступному варіанті. Для тих, хто бажає якості від перегляду фільму, застосування ігрових консолей і за дуже приємної цінової пропозиції. 

  • TCL43P728

TCL43P728

Невеликий, але якісний варіант телевізору у вашу кімнату. Бренд ще не дуже популярний, але за характеристиками цілком співставний із Xiaomi та Hisense.

Так, зображення не таке, як у преміум-лінійки, але деталізація та світлокорекція на рівні як для такої ціни.

Операційна система – Android. Класно підходить для перегляду безкоштовних фільмів із високою роздільною здатністю картинки. Також ідеально зайде в якості бюджетного рішення для геймерів з ігровою консоллю.

 

  • Xiaomi 43 P1

Xiaomi 43 P1

Багато хто вважає саме цю модель актуально найкращою серед усіх телевізорів вказаного бренду. 4К LED-версія просто вражає своєю приємною ціною і гнучким Смарт ТВ.

Якщо плануєте дивитися телевізор під кутом, то надмірного спотворення кольору картинки не буде.

На відміну від попередніх моделей розробники Xiaomi сюди нарешті додали опцію сповільнення. Для перегляду програм і фільмів – це і не так критично необхідно, а от для гравців – важливий скілл. Оскільки при швидкому переміщенні камери зображення не буде перериватися.

 

  • Hisense 50Е76GQ

Hisense 50Е76GQ

Цей бренд взагалі популярний власним бажанням створювати конкуренцію потужним брендам доволі якісний продуктом. І Hisense це знову вдалося.

Діагональ – 50 дюймів, матриця – VA. Ідеально підходить для вечірнього перегляду сучасних фільмів із високими вимогами до якості зображення.

Незважаючи на тонкий корпус: тип підсвітки – Direct LED.

Операційна система VIDAA не така гнучка, як Android. Але для перегляду youtube, телебачення та популярних онлайн-кінотеатрів це не принципово. Використовується класно.

Також опція сповільнення. Це все для «ігровиків». Відтворення динамічного контенту не викликає жодних питань.

І якщо ви шукаєте телевізори із картинкою близькою до Samsung та LG, то вам точно варто звернути увагу в цілому на Hisense і, конкретно, на вказану модель.

А версія із 55-ою діагоналлю взагалі ідеально впишеться у вашу велику кімнату.

Приємного перегляду.



На початок