Прорив української музики. Крутий банк текстів пісень на pesnihi.com

Найкращі слова, які ви колись чули від українських та світових виконавців в одному місці. Дуже зручно.

Прорив української музики. Крутий банк текстів пісень на pesnihi.com

Незважаючи на трагічність всього, що відбувалося в Україні в 2022 році, вітчизняні музиканти видали, напевне, найбільш продуктивний сезон за весь час незалежності. Перемога Kalush Orchestra на Євробаченні, десятки колаборацій наших зірок з легендами світової музики, атмосферні відеокліпи та просто мегабайти якісного контенту, що лунає з кожної колонки чи автівки. Українські мотиви облетіли всю земну кулю і багато в чому задали жовто-блакитні тренди в загальній культурі. І можна не сумніватися, що цей процес буде лише набирати обертів.

Слова або testo до всіх ваших улюблених пісень розміщуються на ресурсі pesnihi.com, який являє собою щось на зразок музичної вікіпедії. Схожий алгоритм створення та пошуку необхідного контенту. Банк текстів поповнюється щохвилини і кожен користувач всесвітньої мережі може взяти в цьому процесі безпосередню участь.

  • Дуже простий і зрозумілий алгоритм пошуку за назвою пісні або її виконавцем на більш як 30 мовах світу;
  • Можливість самому додавати Nuovi testi до загального реєстру;
  • Меню для допису власної інтерпретації або історії, пов’язаної із створенням саундтреку.

Остання функція дозволяє в одному місці переглянути багато цікавої та навіть ексклюзивної інформації, що супроводжує композицію, її виконання чи автора твору. Відповідно — можливість поділитися власними думками і фактами.

Банк текстів активно щоденно оновляється. Новинки доступні за переглядом посилання — тексти пісень за сьогодні.

Топові композиції, які отримують найбільшу кількість переглядів формуються у окремий ростер — популярні тексти пісень. В свою чергу на його основі виводиться і перелік найбільш популярних виконавців. Дуже зручна опція для того, щоб зрозуміти акценти і вподобання внутрішньої та світової аудиторії станом на прямо зараз. Подальший пошук безпосередньо музичного контенту в трендах інтернету вже справа техніки кожного користувача.

Адміністратори ресурсу наголошують, що всі права на тексти належать їх власникам. Інформація на pesnihi.com має виключно ознайомлювальний характер.

Отож, долучайтесь до створення цікавого контенту і, в свою чергу, отримуйте і користуйтесь великими обсягами цікавої інформації. Слухайте якісну музику, а тексти переглядайте на https://pesnihi.com.



На початок