Кращі варіанти корпоративних подарунків на 8 березня

Можливість вишукано привітати жінок із найтеплішим святом весни

Кращі варіанти корпоративних подарунків на 8 березня

При пошуці подарунків колегам важливо уникнути недоречностей та помилок

Кожна жінка багатогранна та індивідуальна вже сама по собі. Що тоді казати про колектив, де взагалі формула універсального презенту є доволі складним завданням.

Гроші, наприклад, не найбільш вдала ідея. Ні, сама по собі премія буде доречною. Але все одно вона має йти бонусом до сюрпризу, на який завжди очікують представниці прекрасної статі у свій день. Отож, питання подарунку все одно залишається актуальним навіть за умови приємного фінансового жесту.

Одяг, білизна, рушники, парфуми — досить персональні речі, які до того ж переходять деяку суто робочі площину. У кожної жінки свої вимоги та вподобання. Точно потрапити в кожну — це завдання із великою купою зірочок. Подарувати однакові набори — ще більша помилка. Із 100-відсотковою гарантією можна стверджувати, що жодна із володарок такого подарунку ним користуватися не буде.

Гіршим варіантом виглядають тільки абонементи у фітнес-клуб чи набір косметики із антицелюлітними кремами. Такого “подарунку” жінки-колеги вам не пробачать ніколи, і мікроклімат в колективі тривалий час бажатиме кращого.

корпоративний подарунок на 8 березня

Квіти, солодощі, яскраві маленькі листівки та побільше креативу

Оригінальність в простих та близьких для кожної жінки речах завжди викликає у них захват, посмішку та однозначно схвальну реакцію.

Корпоративні подарунки на 8 березня, багато ідей можете побачити тут pim-pim.com.ua/korporativnye-podarki-na-8-marta, у форматі паперової чи дерев’яної скриньки із набором, який ви можете сформувати вже з врахуванням вподобань ваших колег. Вони здобули популярність останніми роками саме через схвальні відгуки тих, хто їх отримував.

До “інгрідієнтів” такого презенту найчастіше обирають:

  • духмяний чай або каву
  • міні-шоколад та шоколадні цукерки
  • маршмелоу
  • невеличкі баночки із медом або джемом з горішками
  • суміш для приготування глінтвейну
  • пастилу
  • фрукти
  • печиво

корпоративний подарунок на 8 березня

Цілком доречним доповненням до набору буде пляшечка вина. І обов’язково листівка з теплим, ламповим привітанням.

Навіть, якшо хтось із жінок на вживає солодке або алкогольні напої — сам вигляд подібного презенту викликатиме позитивні емоції. І є дуже серйозна вірогідність, що зовсім скоро ви побачите на профілях ваших колег в Instagram свої ж подарунки із вдячними коментарями. А в домашньому середовищі, в колі найближчих друзів та знайомих гарантовано знайдуться поціновувачі такої продукції.

Отож, не зволікайте і зробіть приємність вашим жінкам. Вони на це абсолютно заслуговують.



На початок