Villaflorence - елітна постільна білизна із найдорожчих спалень світу

Італійці прекрасно розуміються в атмосфері найінтимнішої кімнаті вашого будинку і ще раз це довели.

Villaflorence - елітна постільна білизна із найдорожчих спалень світу

Людина третину життя проводить в ліжку. Білизна має бути просто ідеальною

Зважаючи на те, як більшість людей цінує сон, всі компоненти, що забезпечують його якість та спокій, повинні нас влаштовувати абсолютно. Отож на такій делікатній справі краще не економити, а дорогі комплекти постелі купити, зробивши подарунок не тільки собі, а й тим, кого ви найбільше любите і цінуєте.

Як в світі дорогих авто і коштовностей, свої преміум-бренди є і у виробництві постільної білизни. До своєрідного VIP-клубу входить італійська компанія Villaflorence.

На 100 відсотків натуральний склад сировини. Максимально ніжна структура, що не викликає алергії, і натомість дозволяє вашій шкірі вільно дихати впродовж усього сну. А робота кращих дизайнерів зробили продукцію Villaflorence однієї з найзатребуваніших у світі в своєму сегменті.

Кращі готелі, представники королівських родин та власники найдорожчих будинків віддають від 1000 євро за комплект. І навряд чи шкодують про такі інвестиції в постільну білизну.

Власне, всі переваги італійського бренду, який вже більш ніж півстоліття випускає та постійно покращує власний елітний продукт, ви можете оцінити і на своєму досвіді.

постільна білизна

В чому переваги білизни від Villaflorence?

По-перше, це витончений зовнішній вигляд. Аристократичний стиль. Однотонні м’які тони, які сьогодні радять кращі дизайнери світу. Звичайно, краще підібрати відтінок, котрий біде максимально гармонійно вписуватися в інтер’єр вашої спальні. Узгодженість має бути у всьому. В тому числі і в кольоровій палітрі кімнати.

Виробництво відповідає всім міжнародним стандартам якості. М’яка на дотик тканина. На ній не утворюються “катишки”, і комплекти не втрачають кольору та форми навіть за багаторазового прання при високих температурах.

постільна білизна

Є стандартні комплекти за розмірами та складом. Але є варіанти і індивідуальних замовлень. Отож, через офіційних представників Villaflorence в Україні ви зможете максимально вписати бажану постільну білизну в периметр власного ліжка. Крута опція в прагненні зробити свій сон ідеальним.

Після білизни преміум-класу навряд у вас в найближчому майбутньому виникне бажання щось змінити у власному ліжку. Хіба що — поповнити колекцію ще одним комплектом. І це найбільша фобія, яка переслідуватиме вас після знайомства з продукцією Villaflorence.



На початок