Razer - лідер серед геймерських мишок в Україні

Razer відома компанія ігрового обладнання та аксесуарів у всьому світі. Відомий бренд і в Україні, особливою популярністю серед українців користуються миші Razer.

Razer - лідер серед геймерських мишок в Україні

Для успіху в комп'ютерних іграх важливо використовувати спеціальну техніку. Більшість геймерів давно відмовилися від звичайної миші. Вона повільно реагує на команди, що гальмує їхнє виконання. Вирішити цю проблему допоможе Razer мишка. Маніпулятори американського виробника мають величезну популярність серед геймерів.

Компанія випускає лише ігрові моделі. Між собою вони відрізняються не тільки зовні, а й способом підключення та доступними функціями. Це безпосередньо впливає на їхню вартість. Геймери найчастіше віддають перевагу провідним моделям. Вони не зависають, не залежать від стану заряду батареї та гарантують швидкий відгук на дотик. Це дозволить оперативно виконувати всі команди.

миша разер

Головні переваги мишок американського виробника

Популярність мишок Razer легко пояснити. Вони характеризуються високою точністю. Показник DPI сягає 16000. Це забезпечує чіткість під час виконання команд: можна робити більш прицільні удари, постріли. Це дозволить покращити результати в грі.

Іншими перевагами маніпуляторів американського виробника вважаються:

  1. Стильний та зручний дизайн. Мишки мають лаконічний вигляд, у них немає нічого зайвого. Іноді, щоб урізноманітнити їхній дизайн, виробник використовує підсвічування. Це надає їм незвичайного вигляду, до того ж мишка в такий спосіб може сигналізувати про необхідність виконання команд.
  2. Надійна фіксація. Спеціальні прогумовані поверхні забезпечують міцне зіткнення з рукою. Це дозволить не випускати мишку навіть у напружені моменти гри. Ергономічність моделей робить їх зручними як для правшів, так і шульг.
  3. Використання механічних перемикачів. Мишки Razor витримують понад 50 мільйонів кліків. Швидкість відгуку не зменшується з роками.

миша разер

Для виробництва маніпуляторів виробник використовує міцні, практичні матеріали, зокрема щільний пластик. Він стійкий до пошкоджень, а при падіннях маніпулятор не втратить свого оригінального вигляду та функціональних характеристик.

Популярні серії ігрових мишок Razor

Мишки американського виробника можна поділити на декілька основних серій:

  • Abyssus;
  • Mamba Wireless;
  • Death Adder;
  • Basilisk;
  • Naga;
  • Lancehead.

Між собою вони різняться в плані функцій та особливостей підключення. Наприклад, Mamba Wireless — це перша лінійка бездротових мишок від американського бренду. Вони динамічніші порівняно з маніпуляторами інших виробників.

У серії Naga використовується багато додаткових кнопок — 12 штук. Це дозволяє виконувати більше спеціальних команд та досягати позитивного результату.



На початок