Комфорт та елегантність: чому обирають рулонні штори «День-Ніч»?

Сучасне облаштування кімнати неможливо уявити без обробки віконного отвору. Класичні громіздкі штори поступово йдуть у минуле, оскільки візуально займають багато простору.

Комфорт та елегантність: чому обирають рулонні штори «День-Ніч»?

Регулювання обсягу освітлення приміщення дозволяє позбутися відблисків, що є актуальним для будинку. Замовити ролети «День-Ніч» - найкраще рішення, що дозволяє забезпечити комфортне перебування у приміщенні, розташованому на сонячному боці.

Представлена система зроблена з подвійного шару тканини, з послідовністю смуг різного матеріалу. Ви зможете проводити зміщення елементів, пропускаючи необхідну кількість світла. Вставки можуть бути контрастними або гармонійними за кольором. Рулонні жалюзі пропонуються з відкритою та закритою конструкцією. Замовити їх ви можете в https://sunguard.com.ua/.

Чи мають рулонні штори «День-ніч» переваги?

Чи мають рулонні штори «День-ніч» переваги?

Неоціненна перевага представлених виробів у зручності використання, практичності та простоті. До додаткових переваг належать:

  • Різноманітність кольорів та дизайнерських рішень;
  • Універсальність кріплення, що дозволяє встановлювати штори на дерев'яні та пластикові вікна, стелю та стіну;
  • Мінімальна вага, яка дозволяє забезпечити фіксацію в будь-якому положенні;
  • Простота догляду;
  • Можливість візуально збільшити простір;

Тканини просочуються спеціальними засобами, що дозволяють забезпечити збереження первинного зовнішнього вигляду протягом тривалого часу. Але є деякі недоліки, про які потрібно знати. Наприклад, висока ціна в порівнянні з іншими схожими пропозиціями. Це пов’язано з необхідністю використанням більшої кількості матеріалу.

Рулонні штори «День-Ніч» не рекомендується використовувати за низької натуральності освітлення, оскільки вони забирають більше половини світлового потоку. Для рішення проблеми, можна підняти завісу, відкривши віконний отвір, але тоді від приватності доведеться відмовитись. Виробництво нестандартних розмірів викликає складнощі, оскільки найбільша ширина має обмеження до 3 м.

 

Модифікація жалюзі

рулонні штори «День-ніч»

Для вибору жалюзі представленого виду потрібно визначитися з модифікацією:

  • Міні – невеликі розміри з мінімальною комплектацією. Це чудове рішення для невеликих кімнат. Жалюзі встановлюються на віконні стулки за допомогою кріплень. Доступна вартість – головна перевага моделі;
  • Смол – практично такий самий варіант, як і попередній, але з великою кількістю переваг. Додаткова жорсткість досягається за допомогою фіксації верхньої частини на кронштейні. Дизайн також покращено, що обґрунтовано розташуванням профілю за валом;
  • Універсал – легка та практична модель, з можливістю використання у різних приміщеннях. Розмірний ряд досить великий, що дозволяє вийти за межі стандартів;
  • Стандарт – встановлення жалюзі дозволяється на стіні та стелі. Надійна конструкція порадує безпекою, незважаючи на використання важких тканин.


На початок