Стильно та комфортно: яке взуття вибрати на літо?

Деякі моделі взуття стають популярними і поступово забуваються, але є й ті, які завжди будуть користуватися попитом

Стильно та комфортно: яке взуття вибрати на літо?

Одним із вічних законодавців стилю є чоловічі сандалії в Attico. Це цілком логічно, оскільки представлене взуття має зручну форму, легкість та практичність. У ньому можна годинами ходити та забути про втому в ногах. Вибір пари може створити деякі складності. Щоб вам не довелося пожаліти про покупку, необхідно розібратися в основних особливостях вибору.

Сандалії – взуття на всі випадки життя

Так само, як і будь-яке інше взуття, сандалі мають основні параметри, що впливають на якість взуття та термін його експлуатації. Практично всі моделі робляться з плоскою підошвою, гнучкою та міцною, що гарантує активне використання. У сучасному світі представлена пара – кращий вибір у теплу пору року. Коли виникає питання про купівлю літнього взуття в https://attico.ua/collection/choloviche-vzutja/cholovichi-bosonizhky, маються на увазі:

  • Спортивні сандалії;
  • Пляжні;
  • Повсякденні;

Яка саме модель вам підійде, залежатиме від цілей. Деякі вибирають взуття для прогулянок на відпочинку, а інші не можуть уявити повсякденне життя без них. По суті, сандалії підійдуть для будь-якого проведення часу.

Що може вплинути на вибір?

чоловічі сандалі

Повертаючись до параметрів вибору, виникають проблеми. Вся справа у популярності сандалій, адже на ринку їх представлена величезна кількість. Щоб не зіткнутися з підробкою, потрібно купувати у перевіреного продавця, звертаючи увагу на деякі фактори:

  • Пошиття – візуально не повинно бути ниток, що стирчать, слідів клею та іншого. Метод пошиття не повинен впливати на гнучкість взуття, адже при його носінні може виникати дискомфорт;
  • Підошва – вона має бути гнучкою та міцною. Часто, її роблять із вулканізованої гуми або поліуретану;
  • Основа. Вона впливає на зручність носіння та надійність взуття. Якщо є можливість, приміряйте сандалі. Не треба думати, що вони розносяться, якщо вони малі, адже вам буде некомфортно;
  • Матеріал. Практичним вибором буде натуральна шкіра. Вона гарантує пропускання повітря, служить тривалий час та дарує ногам м'якість;

Дотримуючись простих правил ви зможете підібрати якісне взуття для будь-якого образу.

Під що носити сандалі?

Під що носити сандалі?

Це взуття, яке буде чудово виглядати з прогулянковим і спортивним стилем. Класичними кольорами є чорний і коричневий, але якщо ви не проти експериментів, можна вибрати хакі або інші кольори. Вони комбінуються із шортами різної довжини, футболками та навіть джинсами. Універсальне взуття забезпечить ногам комфорт та зробить кожну прогулянку приємною. Увагу потрібно приділити стилю вибраної моделі: це може бути використання липучок або задників.



На початок