Друк на футболках у Львові

Футболки - дуже популярний варіант базового одягу, який потрібен в повсякденному житті

Друк на футболках у Львові

Часто їх використовують в якості одягу корпоративного. Нанесення логотипу, символіки фірми на футболки робить їх відмінним варіантом мерчу компанії.

Виготовити друк на футболках у Львові пропонують в агенції Brandme. Серед методів друку: шовкографія, термоперенесення, флекс-плівка, сублімація, DTF та цифровий, класичний.

Як працює агенція?

Консультант відповідає на питання, що цікавлять клієнта, оперативно буде підготовлена персональна комерційна пропозиція.

В агенції можна скористатися послугами на додаток – для досягнення кращого результату. Наприклад, доступна візуалізація виробів. Професіонали виконують для замовника візуалізацію с бажаними деталями. Таким чином спочатку опрацьовуються тонкощі для уникнення можливих непотрібних нюансів.

В агенції за бажанням клієнта виготовлять тестові зразки, також завжди можна ознайомитись із прикладами її діяльності. Таким чином клієнт оцінює якість роботи фахівців, завжди можливе внесення коригування перед стартом виконання замовлення.  

Про терміни робіт – друк на футболках

Терміни завжди залежать від того, наскільки робота складна, який замовлення має обсяг, важливим є і факт завантаженості виробництва на момент певного замовлення. Після затвердження деталей, запуску роботи, в середньому терміни становлять близько двох тижнів. При потребі виконати замовлення терміново, це питання слід обов'язково погодити з менеджером агенції.

Друк на футболках: як замовити?

друк на футболках

Це можливо зробити за допомогою кількох варіантів: за телефоном, е-поштою, можна також залишити свою заявку на офіційному ресурсі агенції. Її фахівці агенції продемонструють зразки, приклади виконаних замовлень, матеріали, фурнітуру. В агенції обов'язково діють консультації, потім готується персональна комерційна пропозиція. Після того, як погоджені деталі, в агенції будуть готові безпосередньо до запуску замовлення – друк на футболках – у виробництво.

Про вартість виготовлення

Ціновий аспект робіт по друку на футболках в агенції розрахують персонально після погодження з клієнтом всіх нюансів. В підсумку вартість буде залежати від того, який замовлений тираж, який обраний метод, наскільки виконання складне.

Орієнтовний прайс на базові футболки (брендування в такому випадку не враховується) замовник знайде на сайті. Менеджери агенції підберуть для кожного замовника оптимальні варіанти, виходячи з його:

  • побажань;
  • бюджету. 

Гарантується якість роботи незалежно від вибору клієнта.



На початок