Як вибрати пристрій для дезінфекції без хлорки від Sugar Valley?

Очищення басейну, дезінфекція води, обробка від шкідливих бактерій — це складне завдання, потрібне до себе правильного відношення при виборі обладнання, хімікатів, реагентів

Як вибрати пристрій для дезінфекції без хлорки від Sugar Valley?

Є багато пристроїв, залежно від потужності, технічних параметрів, набору опцій, тому завжди можна підібрати те, що підійде для басейнів побутового та професійного типу. Але найбільш популярними є установки для обробки басейну без хлорки, застосовуючи інноваційні технології.

Особливості безхлорної системи

Якісна дезінфекція без хлору Sugar Valley підійде для максимальної очистки води, не порушуючи при цьому біологічної безпеки води. Хлор небезпечний через негативний вплив на шкіру та слизову, тому не всім підійде така дезінфекція. А якщо розглядати сучасні системи, то вони підійдуть для безпечного очищення води без шкоди здоров'ю. Виробник постарався продумати низку особливостей:

  • потужність пристрою дозволяє йому швидко впоратися з очищенням води у великій водоймі;
  • не потребує постійного поповнення пристрою реагентами для очищення, оскільки мінімальна витрата у поєднанні з великим резервуаром спрощує обслуговування;
  • вода обробляється на 100%, тому формується повноцінна гігієнічна безпека;
  • речовини для знезараження не шкодять людині, не пошкоджують шкірні покриття, тому після купання немає дискомфорту.

Система має сертифікати якості, протестована на практиці, тому споживачі можуть бути впевненими у безпечному використанні відповідно до встановлених вимог.

Чому знезараження таке важливе?

дезінфекція схема

Вода при постійній зміні температури, вплив ультрафіолетових променів, потрапляння опадів, бруду стає розсадником для розвитку хвороботворних бактерій. Це може призвести до появи алергічної реакції та запалень на шкірі, тому час від часу потрібно проводити процедуру знезараження для формування гігієнічної чистоти та безпеки.

При виборі установки варто орієнтуватися на принцип роботи, відсоток ефективності, якості складання, оскільки саме так можна запобігти будь-яким незручностям у подальшому. Системи без хлору найбільш вдалі у плані працездатності, безпеки, тому для цінителів якості вони підійдуть найбільше. Але важливо не забувати про правила вибору, встановлення та подальшого обслуговування для підтримки технічних параметрів, незалежно від терміну експлуатації. Правильне вивчення доступних опцій обладнання та технічних параметрів запобігає складностям в обслуговуванні басейну в подальшому.



На початок