Відпочинок в горах - безпрограшний варіант проведення відпустки в будь-яку пору року

Влітку чи взимку любителі різних видів релаксу знайдуть відповідні умови для задоволення власних забаганок.

Відпочинок в горах - безпрограшний варіант проведення відпустки в будь-яку пору року

З кожним роком туристична інфраструктура українських туристичних послуг розширюється та вдосконалюється. Відпочинок в Карпатах вже давно розвинувся з суто гірськолижного. Туристи дедалі частіше обирають літній відпочинок в горах на заміну традиційним розвагам на морському узбережжі.

Розширення туристичних комплексів і вдосконалення інфраструктури відповідає вимогам найвибагливіших клієнтів. Послуги лікувально-курортного комплексу «Rixos-Prykarpattya» є одним із прикладів розвитку та розгалуження курортної сфери регіону.

Одна з головних принад туристичного комплексу – на ряду з високим рівним комфорту та обслуговування, гостям закладу пропонується комплекс лікувально-оздоровчих процедур. Відпочиваючі можуть пройти комплексне обстеження в медичному центрі «Rixos».

номер в риксосе

Комплекс розташовується у підніжжя Карпатських гір в туристичному містечку Трускавець. Номерний фонд налічує 359 комфортабельних номерів різного рівня класності з неймовірними краєвидами на Карпатські гори та місто Трускавець. Гості можуть приємно провести час в ресторані зі шведською лінією "a la carte", в барах, фіто-барах. Крім того, є можливість орендувати конференц-зал – чудові умови та неймовірна атмосфера Прикарпаття сприятиме вдалому проведенню конференцій, урочистих подій та інших активностей. Розгалужена інфраструктура комплексу дозволяє розслабитись в SPA-центрах, саунах, джакузі. До того ж прекрасна половина людства може скористатись послугами салону краси.

На цьому принади центру не завершуються. На території загальною площею 12 гектар розташовуються відкриті тенісні корти, внутрішній басейн, тренажерний зал, розважальний центр з дискотекою, боулінгом. Передбачено активності і для дітлахів – працює дитячий клуб, кафе, відкритий ігровий майданчик. У відкритій аквазоні функціонують гірки та дитячий басейн з підігрівом.

Комплекс розташовано на зеленій території передгір’я Карпат загальною площею 12 га.

Курортний комплекс має всі умови для комфортного та якісного відпочинку. На території комплексу розташовані СПА-центр, внутрішній басейн і відкрита аквазона, тренажерний зал, розважальний центр із більярдом, боулінгом і дискотеками, відкриті тенісні корти, торговий пасаж, банк та багато іншого. Для найменших відвідувачів у «Rixos-Prykarpattya» функціонує дитячий клуб, майданчик на свіжому повітрі та дитяче кафе. Відкрита аквазона обладнана водними гірками та теплим дитячим басейном.

еда в номер

«Rixos-Prykarpattya» пропонує акції та пропозиції:

  • Віковий Check-up – всім учасникам програми дарується комплексне харчування – Повний пансіон;
  • Rixos Weekend – бронювання на 2-3 ночі з п’ятниці по понеділок клієнтам пропонується знижка 15%. Акція діє для номерів різних рівнів комфорту. Обмеження стосуються періоду з 28-го грудня по 7-ме січня;
  • Раннє бронювання – при бронюванні номеру за місяць і більше до заїзду надається знижка 5%. Умова – 100-відсоткова передплата. Акція поширюється на всі номери;
  • Ваш найкращий день народження – при бронюванні на 2-3 ночі надається знижка 25 відсотків, на вечір Дня народження знижка в ресторані «Portus» 10 відсотків, в номер буде здійснено доставку святкового торту,  на іменинника-учасника Rixos VIP Club чекає подарунок. Пропозиція до Дня народження діє впродовж двох тижнів до і після урочистя.

Для клієнтів готелю надається широкий спектр додаткових послуг:

  • Трансфер – гостям комплексу пропонується організація зустрічі з аеропорту чи залізничного вокзалу Львова. Аналогічна послуга діє в межах Трускавця;
  • Екскурсії – відповідно до прагнень клієнта складається індивідуальний маршрут. Може бути організована індивідуальна екскурсія Карпатами;
  • Доставка квітів – флористи комплексу виконають будь-який букет, згідно побажань клієнта;
  • Купівля та доставка квитків – гостям готелю пропонується послуга з онлайн бронювання чи доставки квитків на потяг чи літак;

Крім того, гості можуть скористатись послугами зберігання гостьових речей в камері-зберігання, зарядки електроавтомобіля, купівлі картин, замовлення ланч-боксу, дитячої кімнати, послуг няні та багато-багато іншого.



На початок