Записатися до лікаря з Medcard24 дуже просто

Багато хто не любить ходити до лікарів лише через те, що це займає багато часу та доводиться довго очікувати прийому під дверима кабінету

Записатися до лікаря з Medcard24 дуже просто

Цю проблему давно успішно вирішено завдяки сервісу Медкарт, який надає можливість мати зручну електронну медичну карту (ЕМК). Такий формат забезпечує ефективну взаємодію пацієнта та лікаря, в ході якої можна вирішити багато актуальних питань.

Можливості Мedcard24

Для користування платформою потрібно пройти процес реєстрації на сайті, щоб внести в спеціальну форму певні дані про себе та про своє здоров’я. Відразу варто зазначити, що користуватися послугами сервісу зможуть лише ті, хто визначився з сімейним лікарем і підписав з ним декларацію.

Використання електронної медкарти передбачає ряд зручностей, про які варто сказати окремо:

  • можливість викликати лікаря додому буквально через один клік;
  • запис до лікарні у зручний для себе день і час відвідування;
  • наявність призначень від лікаря та відмітки про їх виконання;
  • повна історія лікування у доступі — записи та відвідування лікарів, рецепти тощо;
  • особиста медична інформація — вага, показники тиску, рівня кисню в крові, пульсу, температури та багато іншого;
  • безпека даних – вся інформація зберігається на віддалених серверах, а отримати доступ до неї можуть лише передбачені договором та специфікою лікування особи.

Користувачам також доступний розділ «Діагностичні звіти», де можна відстежувати дані стосовно послуг, наданих у цьому напрямку, від уповноваженого співробітника медичного закладу.

Як користуватися Medcard24?

медкарта в телефоні

Щоб зручно користуватися ЕМК, можна завантажити застосунок на телефон чи інший гаджет. Також працювати з системою можна на сайті Medcard24. Тут потрібно ввести свій номер телефону та дочекатися СМС з кодом. Вказане число заноситься у форму, після чого відкривається доступ до системи. Продовження роботи буде можливим після підтвердження згоди про обробку персональних даних.

Надалі для входу до особистого кабінету потрібно буде вводити пароль і номер телефону. Вся інформація повністю конфіденційна та надійно захищена якісним шифруванням.



На початок