Як обрати акаунт Facebook для арбітражу: аналіз видів

Як обрати акаунт Facebook для арбітражу: аналіз видів

Якщо ви бажаєте купити трастовий акаунт FB для рекламних цілей або арбітражу трафіку, то в цьому матеріалі ви знайдете багато корисних порад щодо вибору акаунтів та їхньої купівлі. Ми розберемо найпоширеніші та найбільш затребувані типи акаунтів, і розповімо, для яких цілей вони підходять.

Різновиди акаунтів FB для реклами та арбітражу 

Існують різні типи акаунтів, які будуть корисні для вирішення певних цілей і завдань. Нижче розберемо, характеристики різних типів акаунтів і для чого вони підходять та потрібні.

  • Автореги — профілі, створені автоматично та масово через мобільні пристрої. Автореги мають найменший траст і мінімальну вартість, тому вони не підходять для самостійного запуску. Автореги закуповують оптом для подальшого ручного фармінгу, або для прив'язки до Кінг-акаунту для вигідного масштабування реклами.

Ознайомитися з вибором і придбати автореги FB можна за цим посиланням: https://fb1.shop/?cat_id=11521.

арбитраж

  • Фарм акаунти — це профілі, які мають соціальну активність (фото, друзі, лайки та листування), пройшли внутрішній і зовнішній процес фарма. Facebook наділяє високим трастом акаунти, які фармилися не менше ніж 10 днів.
  • ПЗРД-акаунти — ці профілі пройшли обов'язкову перевірку для всіх рекламодавців, яка називається ЗРД. Проходження ЗРД відбувається шляхом верифікації особи за допомогою документів.
  • Кінг-акаунти — ці профілі мають найвищий траст, тому що пройшли тривалий процес внутрішнього і зовнішнього фармінгу і мають плашку ПЗРД.
  • Високолімітні та безлімітні акаунти — ці акаунти мають найвищий траст з боку Facebook. Високолімітними акаунтами вважаються профілі, які мають щоденний ліміт витрат на рекламу понад 250$.

Переглянути характеристики та обрати високолімітні акаунти рекомендуємо за цим посиланням: https://fb1.shop/?cat_id=25957

Де купувати акаунти Facebook для арбітражу

Вибір надійного постачальника акаунтів — це найважливіший крок. Якщо ви перебуваєте все ще в пошуку перевіреного магазину акаунтів, то рекомендуємо звернути увагу на FB1.shop — https://fb1.shop/. У FB1.shop ви завжди зможете купити потужні Кінг-акаунти з ПЗРД і фармом, Високолімітні акаунти і БМ, а також трастові Автореги. 

У FB1.shop постійно діють вигідні знижки, які можна знайти в телеграм каналі за однойменною назвою. Також у FB1.shop діють вигідні умови для гуртових і постійних покупців. Не витрачайте час на пошук, купуйте акаунти в FB1.shop і отримуйте профіт від своїх рекламних кампаній.

арбитраж трафика



На початок