Це вражає: усе про результати лазерного шліфування обличчя

Це вражає: усе про результати лазерного шліфування обличчя

У звичному житті дедалі більше дівчат приховують недоліки шкіри під фільтрами та масками в соціальних мережах. Чому б і ні, якщо це швидко, зручно й ідеально в кінцевому результаті? Проте, всі ефекти залишаються в телефоні, а Ви сам на сам залишаєтеся із проблемною шкірою, проявами вікових змін та зморшками. 

Завдяки методам сучасної медичної косметології можна з легкістю позбутися реальної маски на обличчі, яку утворюють ороговілі клітини, лущення, висипи та сліди постакне. Інноваційна апаратна методика лазерного шліфування дарує вам другу молодість та нову шкіру, яка приховувала свій потенціал під шарами дефектів.

У чому суть лазерного шліфування?

Лазерна шліфовка обличчя в клініці Анакосма з використанням інноваційних апаратів забезпечує глибоке омолодження шкіри, розгладження зморшків, мінімізацію проявів пігментації та судинної сітки, шрамів, рубців постакне та розтяжок. Лазерний промінь впливає на дерму та активно запускає регенераційні процеси шкіри, збільшує концентрацію колагену та еластину, коригує овал обличчя та забезпечує якісний тонус шкіри. 

Технологія лазерного шліфування прибирає мертві клітини епідермісу разом з дефектами шкіри, створюючи стійкий ліфтинг-ефект. Суть методики полягає в тому, що лазер не коригує дефект і не здійснює б‘ютифікацію окремих зон, а докорінно усуває проблему. Тобто регенерується нова здорова та молода шкіра.

Скільки триває реабілітаційний період?

Лазери нового покоління забезпечують мінімальний період відновлення після процедури, що займає 7–10 днів:

  • одразу після шліфування шкіра буде почервоніла та подразнена, можлива невелика набряклість;
  • через 3–4 дні шкіра починає вкриватись скоринкою та лущитися;
  • вже на 10–14 день обличчя виглядає повністю оновленим, свіжим, підтягнутим та молодим.

Важливо:

  • не вмиватися в день лазерної процедури;
  • не “допомагати” шкірі лущитися та не пришвидшувати природні регенераційні процеси власноруч;
  • у перший місяць відновлення відмовитися від скрабів;
  • користуватися засобами з SPF50;
  • не використовувати декоративну косметику в перші 7–10 днів реабілітаційного періоду;
  • активні заняття спортом, плавання, похід в сауну чи на СПА-процедури краще відкласти до повного загоєння та оновлення шкіри.

Кваліфікований спеціаліст не залишить Вас без рекомендацій щодо догляду за шкірою в період її відновлення, тому турбуватися не варто. Краще уявіть, якою молодою, красивою та сяючою може стати Ваша шкіра, якщо з неї прибрати 99,9% дефектів.

Результати

Процедура лазерного шліфування має наростальний ефект, тому повне клітинне омолодження можна оцінити через 1,5 місяця після процедури, а результат зберігається мінімум на рік. 



На початок