Головні аспекти онлайн-бухгалтерії

Головні аспекти онлайн-бухгалтерії

Вести облік товарів, витрат та прибутку є важливим для аналізу поточної діяльності підприємства. Відповідальний керівник прагне постійно контролювати фінансові операції, бачити поточні борги, рахунки на оплату та інші дані. Нині цю інформацію все рідше записують та розраховують вручну.

Більшою мірою поширені бухгалтерські програми, які створені з урахуванням хмарних технологій. На відміну від стаціонарних їх не треба встановлювати на робочий комп'ютер і довго налаштовувати за допомогою програміста. Щоб побачити поточну аналітику або звіт, достатньо увійти до сервісу з будь-якого пристрою з підключеним інтернетом.

Чому це просто

Розібратися в програмі неважко, для цього зовсім не обов'язково наймати на роботу фахівця. Бухгалтерія онлайн враховує всі актуальні вимоги та завдання, з якими стикаються на підприємствах. Немає потреби вивчати особливості кожного податкового режиму, переглядати велику кількість документації, купувати та встановлювати потужне обладнання для роботи майданчика.

Інтерфейс зрозумілий і простий, розібратися в ньому не складе труднощів, навіть якщо доведеться додавати велику кількість кас, складів, документів для контролю продажу та підготовку звітності. Виплати для податкової формуються правильно й без помилок, недоліки через людський чинник цілком виключені. Додатково передбачено чат для зручної взаємодії співробітників між собою.

USAP ONLINE розроблений для компаній, що працюють у сфері торгівлі та послуг, має велику кількість можливостей. Тут можна контролювати прихід та витрату, бачити статистику продажів у кожній торговій точці, розраховувати, який товар продається більше чи менше за інші. Для автоматизації бізнесу не треба залучати інших фахівців або мати специфічні знання.

Вигідне рішення для підприємств

Бухгалтерія в хмарі передбачає доступ до важливої ​​інформації цілодобово та в будь-якій точці світу. Не має значення, де знаходиться керівник, він завжди може переглядати поточні звіти, бачити показники продажів, графіки роботи співробітників, виконання ними поставлених завдань. Це можливість залишатися на зв'язку навіть у відрядженні чи відпустці в іншій країні.

Програма відкривається не тільки з робочого комп'ютера, але й із будь-якого іншого пристрою (наприклад, з планшета або смартфона). Головна та єдина вимога – підключитися до інтернету. Можливості сервісу не обмежені лише бухгалтерським та податковим обліком, що робить його гнучким та універсальним.

Коли керівник користується платформою, він має багато важливої ​​інформації про:

  • менеджерів. Це час, коли співробітник перебував на роботі, терміни виконання ним поставлених завдань, дедлайни, події, проєкти та багато іншого. Керівник також зможе розподіляти завдання між декількома співробітниками, щоб навантаження було рівномірним;
  • транзакції. За допомогою сервісу не важко виставити рахунок контрагенту або зробити платіж на його користь, оформити накладну, скласти акт звірки. У програмі також перераховується заробітна плата, премія співробітникам;
  • фінансовий стан. Завдяки постійному обліку прибутку та витрат керівник розуміє, наскільки раціонально витрачаються гроші й приймає рішення збільшити або зменшити витрати;
  • наявність товарів. Показуються залишки з різних позицій на торгових точках, навіть показники продажів у кожній із них. Це можливість визначити, яку продукцію варто купувати, щоб отримувати добрий прибуток;
  • заборгованості. Відображаються дані щодо поточних боргів підприємства, а також зобов'язань контрагентів, партнерів, клієнтів.

USAP ONLINE можна підключити до апарату для друку штрихкодів або етикеток, об'єднувати зі стаціонарними програмами. Завдяки гнучкості налаштувань легко розмежувати права різних співробітників, щоб кожному були доступні лише необхідні дані.

робочій стіл бухгалтера

Як захищена бухгалтерія в хмарі

Безпека відомостей, розміщених на віддаленому сервері, завжди на високому рівні. Всі дії виконуються через захищений канал з'єднання клієнт-сервер, що підтверджено SSL-сертифікатом. Інформація передається в зашифрованому вигляді, доступна лише керівнику та співробітникам відповідно до налаштованих для них прав.

Тому USAP ONLINE стане добрим рішенням для автоматизації більшості процесів на підприємстві без зайвих витрат. Функціонал максимально продуманий, щоб усі дії виконувались легко, швидко, а керівник завжди був у курсі справ. Дані в хмарі надійно захищені, тому залишаються недоступними для третіх осіб – це дає можливість зберігати конфіденційну інформацію без страху викрадення.



На початок