Оксфорд Медікал - якісне та ефективне лікування

Оксфорд Медікал - якісне та ефективне лікування

Оксфорд Медікал є міжнародною мережею медичних центрів, які працюють фактично но всій території України. На цей момент вони вже є у 22 містах нашої держави, причому кількість закладів постійно зростає. Отримати консультацію у профільних спеціалістів можуть як дорослі, так і діти. Повну інформацію про Оксфорд Медікал та відгуки цієї компанії можна знайти безпосередньо на їх офіційному сайті. Головним своїм завданням керівництво цього закладу називає забезпечення для усіх жителів України можливості отримати якісне лікування європейського рівня.

Послуги та інші особливості роботи клінік

Робота лікарів медичного центру передбачає можливість для пацієнтів записатися на консультацію, пройти повне або часткове обстеження, пройти лікування, отримати за необхідності допомогу в післяопераційний період. До інших послуг також  належать такі:

  • проведення оглядів перед школою, дитячим садком, при вступі до ВНЗ тощо;
  • онлайн консультації;
  • хірургія;
  • невідкладна допомога;
  • лабораторні обстеження;
  • ендоскопія;
  • КТ, ультразвукова та інша діагностика.

Варто зазначити, що для зручності пацієнта у клініках діє пропозиція у вигляді огляду лікаря разом з УЗД. Загалом відвідувачі медцентру мають можливість записатися до терапевта, хірурга, гінеколога, ортопеда, гастроентеролога, дерматолога, уролога, кардіолога та до інших спеціалістів. 

Окремо треба відзначити особливості обслуговування маленьких пацієнтів. Специфіка роботи лікарів центру у цьому випадку полягає не лише в ефективному лікуванні дитячих захворювань, а й у намаганні позбавити дитину страхів щодо білих халатів, викликати довіру до себе та зробити перебування у лікарні максимально комфортним. 

Для кожного маляти призначається індивідуальна схема лікування після ретельного обстеження, яка неодмінно враховує особливості дитячого організму. Окрім того, батьки мають можливість отримати кваліфіковану консультацію провідних педіатрів щодо грудного вигодовування, вакцинації, особливостей фізичного розвитку дитини та багатьох інших актуальних питань.

Основні переваги Оксфорд Медікал

Найсуттєвішими перевагами отримання медичної допомоги саме в цій клініці є висока професійність кожного лікаря, компетентність персоналу та зручна затишна атмосфера. Для маленьких пацієнтів навіть обладнано невеличкий куточок для ігор. Компанія забезпечує усі філіали високоякісною сучасною технікою та обладнанням, які передбачають застосування інноваційних технологій та методів у процесі терапії. 



На початок