У чому полягають особливості вій Нагараку?

У чому полягають особливості вій Нагараку?

Нарощені вії допоможуть вам виглядати бездоганно, незалежно від того, чи ви займаєтесь спортом вранці, чи на святковій вечірці. Нагараку – це виробник надійних та професійних матеріалів для нарощування. Безпечні та м’які продукти роблять процес нарощування комфортним та швидким. Ці вії залишаються ідеально прикріпленими до наступної корекції.

Які особливості нарощування вій Нагараку?

Незалежно від того, новачок ви чи професіонал, рекомендовано придбати вії Нагараку. Як техніка нарощування вій, так і формування пучків для ефекту від 2D до 5D не викликають труднощів.

Особливості нарощування вій:

  • Гіпоалергенні штучні волоски, які виглядають як натуральні.
  • Колір вій різноманітний: класичний вугільно-чорний, який в міру матовий та блискучий.
  • М’які та гнучкі, мають відновлення форми завдяки ефекту пам’яті форми: можуть лежати в будь-якому положенні і майстри не бояться пошкодити волокна при захопленні їх пінцетом.
  • Тривалий час носіння і відсутність заломів.
  • Підходить для об’ємного нарощування.

Виробник Нагараку розробляє продукцію для штучного нарощування з неалергенної сировини. Вії комфортні в нанесенні, не печуть і не викликають почервоніння, відрізняються природною м’якістю. Також вони створені за доступною ціною.

Вії Нагараку: різновиди

  1. Класичні. Мають надзвичайно легку текстуру для природного вигляду очей. Характеризуються довговічністю та гарним кольором, який гармонійно поєднується з натуральними віями.
  2. Об’ємні. Такі вії створюють виразні очі. Характеризуються щільними волокнами, які надають віям виразного і привабливого вигляду. Варіації об’ємних вій відкривають широкий спектр можливостей для самовираження.

Які форми мають вії Нагараку?

  • Моделі C та D – найпопулярніші і мають круті завитки. Також мають таку властивість, що створюють голлівудський або ляльковий образ.
  • Моделі В – вони більш природні та наближені до натуральних.
  • Моделі J та N – особливі форми, складні у виконанні, але можуть дати приголомшливий результат.
  •  L – цей варіант для азіатського образу або для тих, кого турбують зарослі брови.

Вії Нагараку: матеріали виготовлення

  1. Синтетичні волокна. Ці волокна вражають своєю міцністю та легкістю. Гіпоалергенний матеріал безпечний у використанні.
  2. Натуральні волокна. Вії з цих волокон характеризуються приємним на дотик та ідеальним природним забарвленням, пропонуючи особливий шарм та природний вигляд.


На початок