Секрети стилю: як знайти свою індивідуальність у світі моди

Секрети стилю: як знайти свою індивідуальність у світі моди

Правила моди постійно змінюються. Це означає, що її прихильники постійно перебувають у русі. Проте зовсім інша справа — особистий стиль. Він залежить не лише від модних віянь. Головне в ньому — це характер, вміння правильно формувати гардероб. Тут важливі не лише загальні тенденції моди, а й так зване відчуття стилю конкретної людини.

Як знайти свій стиль? 

Мати органічний зовнішній вигляд, зберігаючи при цьому власну індивідуальність — це основне завдання тих, хто бажає дотримуватися модних тенденцій. Обираючи свій напрям, необхідно враховувати особливості стилістики моди:

  • Класика — основна база, яка завжди в тренді. До властивостей цього напряму відносять натуральність тканин, прямі лінії, однотонні кольори. Від класики походить діловий стиль, для якого важливими є також відсутність зайвих аксесуарів, нейтральна гама відтінків, строгість ліній.
  • Спортивний — простий і практичний одяг. Такі вироби чудово підходять для різних життєвих ситуацій. Багато предметів спортивного гардероба виготовляють з натуральних і синтетичних тканин та їхніх сумішей.
  • Casual — стиль повсякденності. Його основними ознаками вважаються м’які матеріали, прості фасони, базові кольори. Такий одяг завжди зручний, практичний і не ускладнює рухи.
  • Мілітарі — одяг з елементами військової форми. Характеризується скромністю, строгістю фасонів, універсальністю. Такі елементи гардероба чудово підійдуть як для офісу, так і для вечірки.
  • Бохо — богемний стиль. Йому часто віддають перевагу творчі люди — художники, актори, письменники. Цей стиль дає змогу проявити свою неповторність та індивідуальність. За своєю суттю це поєднання стилів з різних епох.
  • Вінтаж — одяг з «історією». Одягатися повністю в такий одяг не варто. Замість цього дизайнери рекомендують доповнювати стильний ансамбль одним-двома «раритетами». 
  • Гламур — стиль для клубів та гучних вечірок. Такий одяг надзвичайно яскравий і одразу привертає до себе увагу. З додаткових аксесуарів використовуються паєтки, лаковані елементи, яскраве хутро, взуття на високих підборах. 
  • Гранж — подібний до стилю бохо. Проте це більш молодіжний і зухвалий стиль. Його ключовими атрибутами є потерті джинси, м’які фланелеві сорочки, масивні черевики та безліч металевих прикрас.

Мода

Ще один популярний у моді стиль — кантрі. Його натхненники — американські ковбої. Для цього напряму характерні джинси, ковбойські капелюхи, картаті сорочки та багато шкіряних аксесуарів. Кантрі ідеально передає американську атмосферу позаминулого століття. Саме тоді були популярними всі відтінки рудого, натуральна шкіра і класичний денім.

Використання модних трендів з користю для себе

Мода змінюється надзвичайно швидко. Встигати за нею — означає постійно оновлювати свій гардероб. А це потребує регулярних фінансових вкладень. Тому під час шопінгу потрібно шукати універсальні моделі, як-от https://answear.ua/ru/m/trussardi. Їх успішно можна буде носити через рік або навіть декілька років.

Такі речі стануть основою гардероба і водночас вдалою довготривалою інвестицією. Доповнюючи їх оригінальними, модними та недорогими аксесуарами, можна завжди залишатися в тренді. Таким способом можна актуалізувати свій гардероб, забезпечуючи собі завжди стильний вигляд і не витрачаючи цілий статок на придбання нового одягу.



На початок