Вакуумні пакети рифлені від Nikas.ua, або як зберегти свіжість продуктів довше

Вакуумні пакети рифлені від Nikas.ua, або як зберегти свіжість продуктів довше

Вакуумне пакування – це відносно нова технологія, яка прийшла на заміну всім відомій харчовій плівці та «одноразовим» поліетиленовим пакетам. Цей спосіб пакування набув великої популярності не лише серед потужних виробничих підприємств, а і серед звичайних людей у побуті.

Головною перевагою такого пакування є відсутність негативного впливу зовнішнього середовища (повітря, волога, пил, бактерії, тощо) на продукти харчування, що подовжує їх термін зберігання. Сьогодні ми розповімо про однин із видів цього пакування -  вакуумні пакети гофровані від Nikas.ua: як правильно їх обрати та використовувати, переваги та особливості.
Гофровані вакуумні пакети виготовляються із використанням спеціальної плівки, яка має ромбоподібне тиснення та призначені для пакування на безкамерних (побутових) моделях пакувальників. Основна відмінність полягає в тому, що безкамерний пакувальник не має вакуумної камери, в яку встановлюються пакети для відкачування повітря. Замість цього, вакуум створюється у самому пакеті. Такий вид пакування чудово підходить для домашнього використання, невеликих магазинів або ресторанів, оскільки вакууматори мають компактні розміри, доступні за ціною та прості у використанні.

використання вакуумних пакетів

Переваги використання:

  1. Збереження свіжості. Рифлені пакети для вакууматора виготовлені із бар’єрної плівки, яка запобігає негативному впливу зовнішнього середовища на продукти (волога, пил) та розвитку патогенної мікрофлори. Це допомагає подовжити термін придатності та зберегти природний запах та смак продуктів.
  2. Універсальність використання. Гофровані пакети для вакууматора можна використовувати для пакування продовольчих товарів таких як, наприклад: м’ясо, риба, морепродукти, сири, готові страви, тощо, та не продовольчих товарів, наприклад: медикаменти, електроніка, запчастини та рибальське спорядження. Широкий спектр застосування робить гофровані пакети універсальним пакувальним рішенням у будь-якому бізнесі.
  3. Економія. Гофровані пакети допомагають зберегти продукти свіжими протягом тривалого часу. Це дозволяє економити кошти, які б в іншому випадку були б витрачені на покупку нових продуктів.
  4. Також, відкачування повітря із пакету дозволяє економити простір для зберігання та полегшує транспортування продуктів.

вакуумний пакет в духовці

При виборі гофрованих вакуумних пакетів, слід звернути увагу на товщину гладкої (прозорої) плівки. Більша товщина плівки дозволить запакувати ширший спектр продуктів та уникнути розвакуумації.

Обирайте пакети, розмір яких відповідає вашим потребам. Вони повинні бути достатньо великими, щоб помістити продукти, але не такими великими, щоб бути незручними для використання.

Узагальнюючі, при виборі гофрованих пакетів для вакуумного пакування важливо враховувати товщину матеріалу, розмір, а також бренд та виробника. Правильно обраний пакет допоможе зберегти продукти свіжими та захищеними від зовнішніх впливів протягом тривалого часу. Обирайте гофровані вакуумні пакети від Nikas.ua та будьте впевнені у якості свого пакування.



На початок