Ціни на міжкімнатні двері у Львові в магазині “Термінус”

Ціни на міжкімнатні двері у Львові в магазині “Термінус”

Під час ремонту не варто відкладати вибір дверей на останній момент. Внутрішні міжкімнатні конструкції за дизайном повинні збігатися з іншими деталями кімнати. Крім цього, лиштва має бути одного кольору з полотном. Отже, створити гармонію в приміщенні нескладно, однак не варто дуже економити на дверях, бо можна отримати кота в мішку. 

Вартість продукції залежить від багатьох факторів. Брендові вироби європейських фірм коштують дорожче, тому не варто зосереджувати увагу на такій продукції та переплачувати за брендове ім'я. Найкраще рішення – придбати двері від українського виробника. Вигідні ціни на міжкімнатні двері у Львові – можливість не витрачати зайвого й отримати якісний та довговічний продукт на довгі роки. 

двері міжкімнатні

Від чого залежить вартість

Головне, від чого залежить ціна, – якість матеріалу для основи та оздоблення. Двері для ванних кімнат і кухонь повинні бути стійкими до вологи, щоб в них не з'явилася пліснява. Для спальні та дитячої важлива звукоізоляція, тому двері повинні чітко прилягати до коробки та бути глухими без скляних вставок.  

Головні фактори, що впливають на вартість:

  • матеріал каркаса – натуральне дерево;
  • якість оздоблення: шпон, фарба, плівка;
  • кількість і якість фурнітури;
  • розміри самих дверей;
  • комплектувальні елементи під різні типи конструкцій.

Розсувні двері-купе завжди коштуватимуть дорожче за стандартні розпашні у класичному виконанні. Якщо вам сподобались звичайні конструкції, варто зупинитися на них, щоб заощадити. А вибравши оригінальний дизайн і колір, ви можете створити у приміщенні справжній затишок й осередок комфорту для всієї сім'ї.

двері міжкімнатні

Переваги придбання дверей онлайн 

Дуже зручно купувати двері на замовлення, не витрачаючи час на пошуки. Достатньо зробити заміри та знайти потрібну модель на сайті. 

Переваги шопінгу в магазині “Термінус”:

  • детальні опис та фото дверей з різних ракурсів допомагає зробити правильний вибір;
  • зручна форма, яка автоматично підраховує ціну з усіма внесеними покупцем параметрами;
  • допомога фахівців та заміри отвору під встановлення дверної коробки;
  • швидка доставка та різні типи оплати.

Немає сенсу чекати, поки найближчий до вас магазин дверей поповниться новими товарами. Відкривайте інтернет-магазин, де ви знайдете оптимальні варіанти для реконструкції приміщення, від класичного універсального стилю до хай-теку.



На початок