Постільна білизна - важливий елемент оформлення спальні

Постільна білизна – один із елементів оформлення спальної кімнати, який повинен відповідати стилю приміщення.

Постільна білизна - важливий елемент оформлення спальні

Найпопулярнішими спальними інтер'єром є скандинавський, класичний, стиль Прованс, шебби-шик, модерн та нью-йоркский лофт. Більшість виробників пропонують комплекти у різному оформленні, щоб задовольнити попит споживачів. Це означає, що ви знайдете ідеальну постільну білизну як для великого двоспального ліжка, так і односпального дивана. А у великому асортименті завжди легше знайти товар в ідеальному співвідношенні ціни та якості. Українські та турецькі фабрики пропонують продукцію високої якості, що відповідає найвищим вимогам споживачів.

постільна білизна

Люди, які облаштовують спальню в романтичному або класичному стилі, обирають комплекти з вишивкою або витриману у відтінках золота або срібла. В інтер'єрах, оформлених у скандинавському та сучасному стилі, ідеальною буде постільна білизна, оформлена у мінімалістичному стилі, на основі білого та сірого кольорів, а також моделі з геометричним орнаментом. Стиль Прованс з квітковими мотивами завжди чудово оздоблює інтер'єр. Зокрема комплекти з  лавандою та однотонні набори, вишиті квітковими мотивами, ідеально підходять для таких інтер'єрів. При облаштуванні спальні в стилі бохо варто придивитися до постільної білизни з орнаментами, у природніх, ненасичених кольорах. 

Візуальні мотиви - це лише одна з характеристик, яка враховується при замовленні комплектів для спальної кімнати. У пропозиціях від українських та турецьких виробників представлена постільна білизна  не тільки у всіх можливих кольорах та варіантах відтінків. Але й доступні моделі різних розмірів - від для невеликих ліжок 90х120 см, так і двоспальних або ліжок євро-розміру, наприклад 200х220 см. 

постільна білизна

Також при виборі має значення матеріал виготовлення. Кращі комплекти, звичайно, з натуральної тканини. З бавовни особливо популярні, адже мають чудові властивості при цьому коштують недорого. На такій постільній білизні легко адаптуватися до погодних умов: занадто спекотно або прохолодно не буде. 

Щоб куплена вами постільна білизна служила довгі роки, слід звернути увагу на інформацію про основні правила догляду, які зазвичай є на етикетці товару. На ній ви знайдете рекомендовану температуру прасування і прання, інструкції з сушіння в барабані, а також можливість відбілювання чи хлорування. Дотримуючись їх, ви легко продовжити термін служби постільної білизни та вплините на більш тривале збереження її естетичних та функціональних якостей. Також пам'ятайте, що кожну постільну білизну слід розправити після прання та розвісити у прямому положенні.



На початок