1̶4̶/̶8̶8̶ 89=1 росіяни придумали власний кодовий лозунг і ним бруднять фасади бердянських споруд

Бердянськ 24
06.11.2023 · 09:31 · переглядів - 2640

Свідомо чи підсвідомо росіяни своїми діями копіюють нацистів. Черговий приклад - створення власного кодового гасла 89=1. Цим лозунгом, за підтримки правлячої партії - єдиної росії, окупанти забруднюють фасади бердянських споруд

1̶4̶/̶8̶8̶ 89=1 росіяни придумали власний кодовий лозунг і ним бруднять фасади бердянських споруд

"Фашисти майбутнього називатимуть себе антифашистами" - вислів Уінстона Черчіля, який корелюється з подіями сьогодення.

І хоча поняття фашизму і нацизму характеризують дещо різні політичні ідеології, для характеристики війни росії проти України іноді ототожнюються. Вітчизняні історики, журналісти та блогери вже знайшли і опублікували безліч паралелей між виступом Путіна з оголошенням, так званої сво та промовою Гітлера в Рейхстазі після нападу на Польщу та іншими ідейними перетинаннями між гітлерівською та путінською ідеологією.

Тепер у росіян, як і у нацистів, з'явилось власне кодове гасло - 89=1. Це символізує 89 суб'єктів федерації, які "об'єднались" в одну державу.

До свого свята, так званого "Дня єдності', за підтримки єдиної росії в Бердянську провели "акцію". На фасадах споруд в центральній частині міста вандали нанесли графіті із зображенням контурів країни-агресора та кодовим гаслом - 89=1.

Окупанти продовжують засмічувати своїм викривленим сприйняттям світу свідомість мешканців нашого міста. Цього разу через вандалізм з кодовим пропагандистським лозунгом.




Останні новини Бердянська
вчора, 26 липень, п'ятниця 2024
25 липень, четвер 2024
24 липень, середа 2024
23 липень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок