500 тисяч рублів - окупанти обіцяють винагороду за інформацію про "вбивцю-ґвалтівника"

Бердянськ 24
08.11.2023 · 09:34 · переглядів - 2195

Безпрецедентні заходи з розшуку звинуваченого у "вбивстві та зґвалтуванні" родини, схоже, не дають успіхів. Росіяни змінюють тактику і обіцяють винагороду


Спроба налякати бердянців історією про потрійне 'вбивство і зґвалтування" у росіян не пройшла. Тепер окупанти вирішили пообіцяти гроші за допомогу у затриманні чоловіка.

Прочісування мікрорайонів АКЗ, РТС, АЗМОЛ, Ліски із задіянням дронів та сотень силовиків також не дають бажаного результату. Такі безпрецедентні заходи вже давно переконали бердянців, що надмірне збудження у росіян пов'язане з ліквідацією групи ФСБ-шників. Оголошення "винагороди" тому черговий доказ.

Щодо обіцяної винагороди також є сумніви. А от спроба передати будь-яку інформацію гарантовано зацікавить спецслужби рф і замість 500 тис буде влаштовано "захоплюючу" подорож на "підвал", де "чемний" слідчий "чемно" запитає про ймовірні зв'язки з підозрюваним. В результаті примарні півмільйона можуть завершатись серією публікацій про викриття "агентурної мережі підпілля" в Бердянську.




Останні новини Бердянська
вчора, 26 липень, п'ятниця 2024
25 липень, четвер 2024
24 липень, середа 2024
23 липень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок